Ero yorkshirenterrieri ja Silky TerriersYorkshirenterrieri vs Silky Terriers

Kun puhutaan kasvatustyöstä, kaksi eniten pidetty koirarotuja Amerikassa ovat Yorkshiren terrieri ja Silkkiterrieri. Nyt se tulee vaikea päätös valita yksi heistä, koska molemmat ovat lähes saman näköisiä. Joskus ne ovat niin samankaltaisia, että ihmiset hämmentyvät ja voi erottaa toisistaan. On joitakin yksinkertaisia ​​kohtia, jotka sinun täytyy harkita, ja voit valita oikea koirarotu näistä kahdesta.

Sekä Yorkshirenterrieri ja Silkkiterrieri ovat kevyitä koiria eikä kovin pitkä. Terrierin yleensä painaa kuusi kiloa, joka voi inrease tai vähentää joissakin tapauksissa. Löydät kaksi, pieni terävä korvat ja hyvin 'yappy' eräänlainen äänen niihin. Tavallinen väri niiden takit on sininen ja kulta. On tiettyjä vaihtelua väreissä, mutta siniset ja kulta ovat hallitsevampi. Kauneus näistä koirista on heidän turkin pituutta. Pituus niiden turkin voi ylittää niiden kokonaiskorkeus, ja yleensä se on kaksi kertaa niin kauan kuin niiden kokonaiskorkeus. Kun puhutaan persoonallisuuden sitten, Yorkshire ovat yhdenmukaisia ​​luonteeltaan. Tämä voi vaihdella jonkin verran erityisesti koiria, mutta kaiken kaikkiaan ne ovat Bossier ja haluavat saada huomiota koko ajan. Ainoa haitta tai haitta, joka voi saada Yorkshire ulos koiran kilpailu, on sekoitus valkoista ja mustat hiukset sininen ja kulta. Tämä on melko yleinen ongelma Yorkshire.

Nyt otetaan huomioon muita vastine, Silkkiterrieri, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen kuultuaan nimensä on sujuvuutta niiden turkki. Niiden turkki on niin silkkisen pehmeä, että se muistuttaa hiuksista. Tämä on syynä heidän nimensä Silkkiterrieri. Kuten Yorkshiren terrieri, ne ovat myös saatavilla sininen ja tan värejä, mutta voit myös saada heidät punainen ja sininen väri. Sinun täytyy huolehtia niistä paljon, ja kävely on olennainen liikuntaa Silky terrierit. Se 'sa varotoimi, että sinun ei pitäisi koskaan valloilleen Silkkiterrieri koska ne voivat olla hieman aggressiivinen muita koiria. Behavior-viisasta ne ovat hieman enemmän ihottuma kuin Yorkshiren terrieri, ja se on usein nähty, että he haluavat ajaa pieniä eläimiä. Tämä on syy ihmiset Silky terrierit ei suositeltavaa jättää koiran yksin joidenkin muiden pieni lemmikki. Ne ovat aggressiivisia luonteeltaan ja helposti saada mustasukkainen muita koiria. Ne voivat hyökätä toinen koira, joka on saada huomiota niiden omistaja. Due kauneuden niiden turkin, sinun täytyy huolehtia niistä ahkerasti. Kampaus päivittäin on keskeinen vastuu välttää kiemurat.Yllä vertailussa voidaan helposti sanoa, että Yorkshire terrierit ovat parempia kuin Silky terrierit monin tavoin, mikä tärkeintä, niiden käyttäytymistä. Yorkshire terrierit eivät ole kovin aggressiivisia luonnossa ovat Silky terrierit. Joten pitää nämä asiat mielessä tehdessään päätöstä ottaa seuraava koira.
Yhteenveto:

* Yorkshire terrierit ja Silky terrierit ovat lähes samalla korkeudella ja ulkonäkö.
* Yorkshire terrierit ovat saatavana kahta väriä, ja ne ovat rauhallisia luonteeltaan ja helppo kouluttaa.
* Silky terrierit ovat rohkeampia näyttää, mutta ne ovat aggressiivisempia luonteeltaan mikä tekee niistä vaikea kouluttaa.