Ero sopeutuminen ja Natural SelectionAdaptation vs Natural Selection

Meidän maa on ollut täällä miljoonia vuosia. Kyseisinä aikoina, tulemme oppimaan ja ymmärtämään, että kautta fossiilisia jäänteitä ja antiikin tallenteita, monet eläimet ja elävät organismit kauan sitten ovat pyrkineet sopeutumaan alati muuttuvaan ilmastoon ja pinta. Vaikka suurin osa näistä väitteistä sanotaan olevan pelkkiä spekulaatioita, on ollut monia todisteita osoittaa, että rakenteelliset ja geneettisiä muutoksia tapahtunut, jotta osoittautua, mitä eläimet ja kasvit ovat nykyään. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että mitä olemme tänään johtuu, miten olemme kehittyneet vuosien saatossa, jotta selviäisi, aivan kuten kaikki elävät asiat siellä.

On monia kysymyksiä, jotka on heitetty koskien keskustelua kehityksestä ja siihen liittyvät käsitteet. Esimerkiksi, saatat kysyä, miksi sapelihammastiikerit tiger kuolivat sukupuuttoon samalla moderni tiikerit elävät yhä. Tai miksei dinosaurukset olivat kaikki menneet taas muut matelijoilla, kuten krokotiilit, jatkoi ryömimään maan päällä vielä vasta tänään. Lisäksi on myös muita tapauksia, joissa jotkut eläinlajia ovat lopettaneet nykyisten taas toiset, joilla on vastaavia kukoistavat edelleen ja elää. Kaikki nämä kysymykset pyörivät kaksi liittyvät käsitteet evoluution. Nämä ovat käsitteitä sopeutumisen ja luonnonvalinnan.

Vaikka nämä käsitteet voivat olla suora suhde kehitys elävien organismien, ne osoittavat eri asioita, jotka sinun täytyy tietää. Olet ehkä tiedossa, että evoluutio tarkoittaa, kuinka eliön muuttuu ajan myötä, mutta tätä käsitettä edelleen pureutuu syvemmälle geneettisellä tasolla ja miten se on uusittu elävät organismit kuin nykyään.

Ensinnäkin, puhukaamme sopeutumista. Suhteessa kuinka elävien organismien kehittyä, sopeutuminen ilmaisee koko joukko lajeja tai kantojen muuttua selviytyäkseen muutoksia niiden elinympäristöjä. Tämä tarkoittaa, että se ei ole vain nyt he tekivät tehdään fyysisiä muutoksia, mutta ne myös oppinut elämään pois ympäristöönsä. Esimerkiksi jotkut eläimet, jotka ovat kehittäneet paksumpi turkikset selvitäkseen kovassa kylmässä ympäristössä. Tämä on selkeä esimerkki sopeutua ympäristöön.

Vuonna luonnonvalinta vaikka se tuntuu seuraavan termin 'vahvimmat selviävät.' Tämä osoittaa, että on olemassa tiettyjä piirteitä tai ominaisuuksia, joita sanotaan olevan syvempi kuin muita ominaisuuksia. Jotkut eläimet on tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat elintärkeitä niiden säilymistä siten ne viljellä nämä piirteet, kunnes ne ovat läpäisseet sukupolvien vasta tänään. Yksinkertaisesti sanottuna luonnon valinta, ne organismien piirteet 'sovi' säilymiseen ovat todennäköisesti edelleen elämäänsä.Voit lukea tarkemmin, koska vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. organismit muuttuvat koko ajan, jotta ne voivat selviytyä ja sopeutua ympäristöönsä.

2. sopeutuminen tapahtuu, kun koko laji tai ryhmä vaihtuminen niiden elinympäristön.