Ero Coho ja King Salmon



Coho vs King Salmon

Coho ja King Salmon kaksi suosittua lajia lohi. Molemmat Lohi lajeja anadromisten kala.

Coho Salmon tunnetaan myös Silver lohi ja on tieteellinen nimi Oncorhynchus kisutch. Coho Salmon ulkonäkö muuttuu, kun se menee tai elää erilaisia ​​vettä. Kun makean veden, se on hopeiset kyljet (siitä nimi) ja tummansininen selkänsä. Kun he tulevat meressä, ne muuttuvat väriä punainen puolin ja sinivihreän päätä. Nainen hopealohi ovat väriltään tummempia verrattuna miehiin.

Coho Salmon on musta suu ja valkoiset ikenet. Se on laaja pyrstön. Se voi olla niinkin suuri kuin 28 tuumaa ja pääsee 7C11 kiloa johtaa usein jopa 16 kiloa. Ravinnoksi Coho kala on vankka ja mieto maku sen oranssinpunainen liha. Se on kohtalainen tai suuri määrä rasvaa. Tapoja valmistelee Coho kala kuuluu; grillaaminen, tupakointi, leivontaan, ja paahtavan.

Toisaalta King Salmon tunnetaan monilla nimillä. Sen vaihtoehtona nimiä ovat Chinook Lohi, Quinnat Lohi, Spring Lohi, Tyee Lohi, Musta Lohi, Blackmouth, Hook Bill Lohi ja Chum Salmon. Se on tieteellinen nimi, Oncorhynchus tshawytscha.

King Salmon on musta suu ja mustat kumit. King lohi voi olla jopa 33C36 tuumaa. Jotkut King Salmon voi olla jopa 58 tuumaa. Koska suurin ja suurin lohi, kuningas Salmon voi painaa jopa 10-50 kiloa. Poikkeustapauksissa voi mennä jopa 130 kiloa. Kuten hopealohi, kuningas Salmon myös muuttuu väriltään eri vesillä. Makean veden, niillä on sama hopean puolin kuin hopealohi. Kuitenkin niiden sivut kääntyä kultainen, kun ne saavuttavat meressä.



Kuten nimikin kertoo, se on suurin lohi lajien kanssa korkein määrä öljypitoisuus. Koska ruoka, korkea öljypitoisuus antaa sille rikas maku ja olennaiset Omega-3-rasvahappoja. Se on pehmeämpää liha muihin lajikkeisiin verrattuna lohen ja on usein valmistettu kuten paistettu, broiled, paistettu, sauted, ja grillattu.

Coho Salmon ja King Salmon ovat olleet osa monien alkuperäiskansojen 's ruokavalion hyvin pitkän aikaa. Molemmat lajit käytetään myös kauppaa ja seremonioita. Coho Salmon on symboli monet heimot, koska se symboloi elämää ja hyvinvointia. se on myös tila eläin Chiban prefektuurissa Japanissa.

Samaan aikaan King Salmon nauttii myös merkittävä rooli monissa heimot. Sitä pidetään arvokkain lohen ja on esillä Salmon on 'First Salmon Seremoniat.' Lisäksi se on ilmoitettu valtion kala Alaskan.

Yhteenveto:

1. Sekä hopealohi ja King Salmon ovat suosittuja kalat ja käyttää kulinaarisia ruokia.
2. Ne ovat molemmat lajit Lohi perheen ja anadromiset kalat.
3. Yksi ero Coho ja King Salmon on niiden koko ja paino. Hopealohi yltää 28 tuumaa ja jopa 7C11 kiloa. Toisaalta, King Salmon voi olla jopa 33C36 tuumaa ja 10-50 kiloa.
4. Sekä kala vaihtaa väriä, kun ne saapuvat niiden meressä vaiheeseen. Coho ja King Salmon aloittaa hopeaa puolin. Kun hopealohi saapuu meressä, sen ulkonäkö muuttuu punaiseksi. Samaan aikaan King Salmon muuttuu kultainen puolin.
5. Toinen tunnistaminen tekijä välillä Coho ja King Salmon on väri heidän kumit. Sekä Coho ja King Salmon on mustat suut, mutta hopealohi on valkoiset ikenet kun King Salmon on musta kumit.
6. hopealohi on laaja pyrstön kun King Salmon on kapea, pyrstön