Ero kvartsi ja Quartzite



Kvartsi vs Quartzite

Kvartsi ja kvartsiitti ovat kivennäisaineita, jotka on monia hyödyllisiä tarkoituksia. Nämä kaksi mineraaleja löytyy runsaasti maan 's kuori. Nämä kaksi mineraalit on monia eroja.

Pääkomponentti kvartsia on piidioksidia tai piidioksidi. Se koostuu happea ja piidioksidia. Quartzite muodostuu johtuen metamorphism kvartsin sandstones.

Mitä väriä, kaksi ovat eriväriset. Kvartsi on eri värejä myös valkoinen, savuinen keltainen, ruusu, violetti, keltainen, läpinäkymätön ja ruskea. Päinvastoin, Kvartsiitit tulee luminen valkoinen tai harmaa väri. Se tulee myös vaaleat värit riippuen epäpuhtaudet vanhempi hiekkakiveä.

Puhuttaessa saatavuudesta, kvartsi on yleisempää, koska se löytyy enemmän alueilla kuin kvartsiittia. Kvartsi on löydetty suuria määriä Alpeilla, Madagaskar, Brasilia, Japani, New Yorkissa ja Arkansas. Päinvastoin, kvartsiitti on pitkälti löytyy Appalakit, Texas, Utah ja Minnesota.

Vaikka kvartsi ja kvartsiitti ovat kovia, se on helpompi työskennellä kvartsia ja siksi se on laajalti käytetty koruja teollisuudelle.

Kvartsi voidaan luokitella kiteisen kallion taas kvartsiittia voidaan luokitella metamorphic.

Quartzite käytetään laajalti rakennusteollisuudessa kuin laatat, katto ja lattia laatat ja kivimurskaa. Kvartsi on sen soveltaminen kuin jalokivi, ja sitä käytetään myös elektroniikassa.

Kvartsi tiedetään olevan resistenttejä kaikille kemikaaleja kuin alkalien. Kvartsi todennäköisesti hajota vaikutusten kanssa vettä, joka sisältää suolaa kivennäisaineita. Toisaalta, Kvartsiitit on vahvempi. Kuten Quartzite on hiekkakivestä muodostetaan paine, se on vahvempi ja kovempi.



Yhteenveto

1. kvartsi koostuu hapesta ja piidioksidia. Pääkomponentti kvartsia on piidioksidia tai piidioksidi Quartzite muodostuu johtuen metamorphism kvartsin sandstones.

2. kvartsi löytyy enemmän alueilla kuin kvartsiittia.

3. Vaikka kvartsi ja kvartsiitti ovat kovia, se on helpompi työskennellä kvartsi

4. kvartsi voidaan luokitella kiteisen kallion taas kvartsiittia voidaan luokitella metamorphic.

5. Quartzite käytetään laajalti rakennusteollisuudessa kuin laatat, katto ja lattia laatat ja kivimurskaa. Kvartsi on sen soveltaminen kuin jalokivi ja sitä käytetään elektroniikassa.