Ero Beach ja Coast Beach vs Coast

On hyvin tavallista, että monet ihmiset käyttävät termejä 'rannalle' ja 'rannikon' synonyymeinä, kun kuvataan taipaleen joka yhdistää mereen. On vivahteet kuitenkin, että pitäisi tehdä helppo tunnistaa, onko sinun tulisi käyttää termiä 'rannalle' tai 'rannikolla.' Tärkein ero näiden kahden välillä on saavutettavuus. Rannalla, voit aina mennä veteen ja takaisin maahan melko helposti. Tämä ei päde kanssa rannikolla. Erinomainen esimerkki on kallio, joka laskee suoraan mereen. Se on rannikolla, mutta ei rannalla.

Rannikolla määritellään risteyksestä, jossa meri kohtaa maata. Toisaalta, ranta on matala kalteva rajapinta maa ja vesistö. Se on usein ominaista irtonainen aines rajapinnassa, useimmiten hiekkaa tai hyvin pieniä kiviä. On tapauksia, joissa kaksi voi olla sama kuin Seaside rantoja. Kuten havainnollistetaan esimerkissä kuitenkin rannikolla ei aina rannalla.

On myös tapauksia, joissa ranta isn 't rannikkoa. Toisin kuin useimmat ihmiset uskovat, rannat areena' t yksinoikeudella mereen. Jokainen maa muoto, joka vastaa kriteerit ranta kutsutaan ranta riippumatta siitä, onko vesistö on suolaisen tai tuoretta. Hiekkarannat järven katsotaan edelleen rantoja.

Joten Yhteenvetona kaikki ylös, eli rannikolla on yksinkertaisesti mitään raja maalla ja merellä, kun taas ranta on geologinen maaston irtonaisella hiukkasia, jotka muodostavat rajan vesistö ja maa. Tässä on lyhyt lista esimerkkejä ja erisnimet:Meren rannalla on sekä ranta ja rannikko samanaikaisesti.
Meri kallion on rannikolla, mutta ei rannalla.
Järven rannassa on rannalla, mutta ei rannikolla.

Yhteenveto:

1. ranta on aina saatavilla, kun taas rannikolla isn 't aina.