Ero Myrkylliset ja Venomous Myrkylliset vs Venomous

Myrkylliset aineet ovat väistämättömiä. Joskus nämä löytyvät elintarvikkeita ja juomia. Muissa tapauksissa, myrkyllisiä aineita ovat kasveissa ja eläimissä. Toiset voivat olla kautta mikro-organismeja. Koska planeettamme on erittäin valtava, tällaiset ulospäin myrkkyjä on arvioitava.

Toksikologit ovat asiantuntijoita tunnistaa myrkyllisiä aineita. Nämä voivat olla myrkyllisiä tai myrkyllisiä aineita, jotka löytyvät meidän ympäristössä. 'Myrkylliset' ja 'myrkyllisiä' ovat sanoja käytämme usein samassa merkityksessä. Nämä sanat voidaan erottaa tässä artikkelissa.

Molemmat sanat, 'myrkky' ja 'myrkkyä' ovat tappavia tai haitallisia muihin organismeihin. Nämä sanat itse asiassa eroavat siinä, miten toksiinien toimitetaan saaliilleen. Olkaamme selville, mikä tekee nämä sanat täysin erilainen.

Venomous organismit leviävät niiden toksiineja käyttäen tiettyyn kehon osaan, jotta myrkkyjä tunkeutua näihin organisms.Examples näistä ovat niiden hampaat tai Stingers. Näitä erityisiä ruumiinosat on kiinnitetty rauhanen, joka tuottaa toksiineja, jotka ovat myrkyllisiä. Nämä tulevat myrkyllisiä kun olet kärsivät niiden erityisen ruumiinosia puolustukseen.

Myrkylliset organismit, toisaalta, ovat organismeja, jotka eivät tarvitse erityistä ruumiinosa jotta levittää myrkkyjä. Näitä organismeja tai kasveja voidaan levittää myrkkyjä tai myrkkyä kautta kehon. Esimerkiksi pinnalla rungon laitoksen itsensä, ja niin edelleen, ja niin edelleen. Nämä kasvit ja eläimet pidetään myrkyllisiä kun syödään tai kosketetaan.Esimerkkejä myrkyllisiä lajeja ovat: helistin käärmeitä, skorpioneja, hämähäkkejä, juoksujalkaiset ja paljon enemmän, kun taas esimerkkejä myrkyllisiä organismeja ovat: myrkkyä ivies perhoset, koit, totta vikoja, ja paljon muuta.

Jos myrkytysoireita tai venom myrkytys, voi heti mennä lähimpään sairaalaan välittömästi vastalääke pelastaa yksi 'elämän. Tämä on myös pysäyttää toksiinia leviämisen. Ja myös, kun camping tai vaellus ulkona, meidän pitäisi yllään suojavaatteet kantapäähän välttää roikkuvat myrkyllisiä kasveja ja eläimiä.

Yhteenveto:

1. Venomous organismit leviävät niiden toksiineja käyttäen tiettyyn kehon osaan, jotta myrkkyjä tunkeutua nämä organismit samalla myrkyllisiä organismeja, toisaalta, ovat organismeja, jotka eivät tarvitse erityistä ruumiinosa jotta levittää myrkkyjä.