Ero Ocean ja Lake



Ocean vs Järvi

Oceans ja järvet ovat suuria vesistöjä. Oceans kattavat suuremman alueen kuin järvien. Vaikka Oceans ja järvet ovat suuria vesistöjä, niillä on monia eroja, jotka sisältävät kasvit ja eläimet.

Oceans ovat valtavat vesistöjä, joilla on korkea tiheys suolaa. Valtamerten kattaa noin kolme neljäsosaa pinta maan. Toisaalta, useimmat järvet ovat makean veden.
Verrattaessa valtameret ja järvet, koko on suurin ero. Oceans ovat valtavia elimiä taas järvet ovat pienempiä vesistöjä maan ympäröimä. Vaikka valtamerten on rajat, on vaikea rajata.
Ocean rannat sisältävät hiekkaa, osterit ja starfishes. Toisaalta, järven rannat eivät sisällä hiekkaa tai ostereita tai aloita kalaa. He vain sisältävät kiviä.
Toinen ero nähdään on aaltoja. Oceans on suuria aaltoja, kun järvet ei ole tällaisia ​​suuria aaltoja. Järvet ovat rauhallisia. Oceans ovat myös kylmempää kuin järvissä.
Oceans myös tullut monenlaisia ​​meren olentoja, jotka eivät ole nähneet järvissä. Oceans ovat koti suurin kaloja ja suurin meren olentoja. Valtamerissä, voi törmännyt koralliriutat, jotka eivät näy järvissä. Pohjat järvet ovat enimmäkseen hiekkainen.
Verrattaessa syvyyksiin, valtameret ovat syvempiä kuin järvissä. Keskisyvyys valtamerissä on 13000 jalkaa ja suurin syvyys tulee 35000 jalkaa. Valtameret voidaan jakaa Atlantin, Tyynenmeren, Arctic ja Intian. Lakes voidaan jakaa oligotrofinen, keskiravinteiset ja rehevöityneitä.



Yhteenveto
Oceans ovat valtavat vesistöjä, joilla on korkea tiheys suolaa. . Toisaalta, useimmat järvet ovat makean veden.
Oceans ovat valtavia elimiä taas järvet ovat pienempiä vesistöjä maan ympäröimä.

Oceans rannat sisältävät hiekkaa, osterit ja starfishes. Toisaalta, järven rannat eivät sisällä hiekkaa, osterit tai tähti kaloja.
Vaikka valtamerten on suuria aaltoja, järvien ei ole tällaisia ​​suuria aaltoja. Järvet ovat rauhallisia.
Verrattaessa syvyyksiin, valtameret ovat syvempiä kuin järvissä.
Oceans ovat kylmempiä kuin järvissä.