Ero anjovis ja sardiinitAnjovista vs Sardines

Anjovis ja sardiinit ovat pieniä kaloja. Vaikka niiden sanotaan liittyvän toisiinsa, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin, kuten niiden fysikaaliset ominaisuudet.

Tarkastelkaamme ensin anjovis. Nämä hopea kalat ovat pitkälti löytyy Intian, Atlantin ja Tyynenmeren valtamerten. Se voi myös nähty, että jotkut Anchovies elävät makeanveden myös. Anjovis, jotka ovat vähemmän kuin kuusi tuumaa pitkä, on hopeanhohtoinen nauha menee alas reunat. Vaikka on olemassa monia lajikkeita tämän kalan, Välimeren lajike Engraulis pidetään tosi anjovis.

Anjovista? matkustaa ryhmissä ja jopa nähdään tilan jakamiseen muiden pieniä kaloja. Se on ammottava suu, suippo kuono ja myös sininen tai vihreä elimissä. Ne syövät planktonin ja ovat elintarvikkeiden muiden suuria kaloja. Anjovis on jonkin verran öljyinen maku ja ovat suolainen.Nyt puhu sardiinit, on yhteinen nimi erilaisia ​​kaloja, kuten kilohailia, silliä ja pilchard. Sardiineja nähdään Etelä- ja Pohjois vedet, suistoissa ja vuorovesivyöhykkeen. Toisin Anjovikset, sardiinit on suuri suu ja sekä ulkoneva kuono. Aivan kuten Anchovies, sardiini myös syövät planktons ja ovat elintarvikkeiden suuria kaloja. Sardiini on rasvaisen lihan elin ja on tumma.

Molemmat kalat pidetään terveenä. ? Sekä anjovis ja sardiini ovat täynnä omega 3 happoja, jotka tekevät siitä yhden halutuimmista kaloja. Sardiini ja anjovis ovat vaeltavia.

Yhteenveto

Anjovista. ovat pitkälti löytyy Intian, Atlantin ja Tyynenmeren valtamerten. Sardiineja nähdään Etelä- ja Pohjois vedet, suistoissa ja vuorovesivyöhykkeen.

Anjovis, jotka ovat vähemmän kuin kuusi tuumaa pitkä, on hopeanhohtoinen nauha menee alas reunat. Sardiini on rasvaisen lihan elin ja on tumma.

Anjovis on ammottava suu, suippo kuono ja myös sininen tai vihreä elimissä. Sardines on suuri suu ja ulkoneva kuono.

Vaikka on olemassa monia lajikkeita anjovista, Välimeren lajike Engraulis pidetään tosi anjovis. Sardiineja, se on yhteinen nimi erilaisia ​​kaloja, kuten kilohailia, silliä ja pilchard.

Sekä anjovis ja sardiini sisältävät runsaasti omega 3 happoja, jotka tekevät siitä yhden halutuimmista kaloja. Sardiini ja anjovis ovat vaeltavia.