Ero Snake Bites ja Spider BitesSnake puree vs hämähäkki puree

Käärmeet ja robotit ovat olentoja, jotka auttavat kotitalouden eroon pois tuholaisia. Käärmeet syövät jyrsijät kun hämähäkit syövät hyttysiä ja muita hyönteisiä. Vaikka nämä eläimet ovat erilaisia, joita ei voi laittaa luokkaan 'pet', nämä olennot, kuten mikä tahansa muu olentoja, on keskeinen rooli pitämään elämän kiertokulkua kääntämällä harmonisesti. Kuitenkin käärmeet ja robotit ovat pelätyin ja kaikkein vihattu eläinten Animal Kingdom. Lähinnä pelottava tuottamia elokuvia elokuvantekijät noin jättimäinen käärmeet ja valtavan hämähäkkejä. Se johtuu myös, todellisuudessa nämä olennot, vaikkakin pienempiä voi aiheutua vahinkoa ihmisille 10 kertaa niiden koosta. Vaikka käärmeitä ja hämähäkkejä hyökätä vain silloin, kun he 'uudelleen provosoi tai jos heidän elämänsä ovat vaarassa, miljoonia ihmisiä todella kuolee myrkky näiden olentojen, joka on järjestelmään syötetään ihmiskehon. Arvio määrä 5. 7 miljoonaa ihmiset ympäri maailmaa saavat pureman käärmeet ja noin 10000 ihmistä saa pureman robotit vuosittain.

Myrkky näiden olentojen on todella myrkyllinen. Joissakin tapauksissa siinä määrin, että kun se virtaa verenkiertoon, se pysähtyy ihminen hengitys, mikä aiheuttaa kuoleman, ja se 'sa rankaisee kuolemaan, koska uhri on kuoltava hitaasti. Oireita käärme puree eroavat oireita hämähäkki puree. Jopa puremasta jäljet ​​molemmat olennot ovat erilaiset. Miten niin? Tässä ovat eroja, jotka sinun pitäisi olla tietoinen, kun se tulee käärme puree ja hämähäkki puree.

Käärme puree ovat tappavia. Se 'on enemmän tappava kuin saada ammuttiin rintaan. Purenta voisi lähettää noin 450g tai enemmän myrkkyä sisällä ihmisen' ruumis. Musta mamba, pidetään kaikkein myrkyllinen käärme koko maailmassa, on myrkky, joka voi tappaa keskimäärin ihminen noin 30 minuuttia (eli kun ei anti-myrkky on sovellettu). Yksi purema voi aiheuttaa huimausta, hengitysvaikeuksia, nopea syke, halvaus, ja ääritapauksessa kuolemaan. Death tuotaisiin niitä, jotka ovat purrut Black Mamba yksinkertaisesti siksi, että halvaantuminen saattaa haitata hengityselimiin toimimasta normaalisti. Toinen myrkyllinen käärme on aavikkotaipaani. Tämä käärme 's myrkkyä, kun verenkiertoon, kieltää veren hyytymistä tapahtumasta mikä asettaa uhrien vaarassa suurten verenvuotojen. Muita oireita käärme puree ovat oksentelu, turvotus lihaksissa, hypotensio, munuaisten vajaatoiminta, kudoskuoliota, pelko, paniikki , emotionaalinen epävakaus, ja paljon muuta. Mutta vaikka käärme puree lähettää mitään haittaa ihmisen elimistöön, sinun täytyy muistaa, että taso vaaran käärmeen purema aiheuttaa riippuu paljon eri tekijät, kuten käärme 's kokoa, se' s fyysinen lämpötila, uhri 's kunnossa, kudos alue käärmeen purema, painon hoidetun potilaan ja jos sovellettu käsittely oli menestys.

Hämähäkki puree ovat harvoin tappavia. Itse asiassa vain 2% koko ilmoitetaan hämähäkki puree ovat haitallisia tarpeeksi aiheuttaa kuoleman ihmiselle. Niistä 40000 tunnettujen hämähäkki laji, vain 200 tiedetään aiheuttavan tappavia puree. Australialainen suppilo-web spider 's myrkky voi aiheuttaa kuoleman 15 minuutissa pienille lapsille ja 3 päivää aikuisille, jos se jätetään hoitamatta. Sen myrkky on hapanta, mikä aiheuttaa äärimmäistä kipua pureman alueella. Oireita tämä hämähäkki purra sisältävät lihas pistely, pahoinvointi, kohonnut verenpaine, kohonnut sisäinen kallon paine, ja kuolema. oireet tästä hämähäkin purema ovat todella vakavia ja nopea, minkä vuoksi hoitoa epäillyn Australian suppilo-web hämähäkki purra tulisi olla mahdollisimman nopea ja vakava samoin. hyvä uutinen on olemassa anti-myrkky tällaiseen hämähäkin purema. Toinen myrkyllinen hämähäkki on brasilianvaeltajahämähäkit Amazonin. Nämä robotit ovat suurimmat hampaat, jolloin purra enemmän sietämätöntä kuin mikään muu hämähäkin purema. oireet tämä hämähäkki purra kuuluvat menetys lihasten hallintaa, hengitysvaikeudet aiheuttaa halvaantumista, asfyksia, ja kuolema. Muita yleisiä oireita hämähäkki puree kuuluu lihassupistukset, haavauma, priapismi, nekroottisen kudosten ja paljon muuta.

Vaikka sekä käärme puree ja hämähäkki puree näyttävät olevan todella kohtalokas ihmisillä, nämä olennot ei pitäisi katsoa vaarallisia, koska ne ovat niin vaarattomia kuin nukkuva vauva, kun ne jätetään yksin, provosoimatonta, kiistämätön, ja ilmainen.

YHTEENVETO:1.

Käärmeet ja robotit lähettää vain uhkia ihmisille, kun he ovat provosoi, häiriintynyt, tai heidän elämänsä on vaarassa.
2.

Vaaroista myrkyllisin käärme puree ja hämähäkki puree johtaa kuolemaan, kun ne jätetään hoitamatta.
3.

Myrkky henkilö voi saada joko käärmeen purema tai hämähäkin purema voi aiheuttaa nekroottista kudosta.
4.