Ero Afrikkalainen mehiläinen ja mehiläinenAfrikkalainen bee vs Honeybee

Afrikkalainen mehiläinen ja mehiläisen ovat luonteeltaan hyvin samankaltaisia ​​ja lähes samat ominaisuudet ja käyttäytyminen. Vaikka Afrikkalainen mehiläinen ja mehiläisen ovat monessa suhteessa samankaltaisia, on hienoisia eroja niiden välillä.

Afrikkalainen mehiläinen, jota kutsutaan myös nimellä 'tappaja mehiläinen' on kotoisin Etelä- ja Keski-Afrikassa. Mehiläisille. Mehiläisille ovat ainoat säilynyt jäsenet Apini heimon ja ne ovat pääosin nähdään Kaakkois-Aasian ja Etelä-Aasiassa.

Yksi Mian ero, joka voidaan havaita välillä Afrikkalainen mehiläinen ja mehiläinen on vastauksessaan häiriöt. Afrikkalainen mehiläiset tiedetään reagoida hyvin nopeasti, kun niiden rakennetta ei häiriinny. Pienikin provokaatio on tarpeeksi Afrikkalainen mehiläinen pisto. Vaikka mehiläiset myös kirvelee kun provosoi, Afrikkalainen mehiläinen hyökkäys suuria määriä kuin mehiläisille. Toisin kuin mehiläisille, Afrikkalainen mehiläiset ovat tunnettuja suojella pesä enemmän kiivaasti.

Verrattaessa koko mehiläisiä, mehiläinen on hieman suurempi kuin Afrikkalainen mehiläinen. Vaikka pistin olevan Afrikkalainen mehiläinen ei ole niin myrkyllinen kuin mehiläinen, se on, että Afrikkalainen mehiläiset voisi pistävät runsaasti.

On myös nähty, että Afrikkalainen mehiläiset tuottavat enemmän jälkeläisiä kuin mehiläisille. Mikäli uhka tahansa saalistaja tai jos haitallisia olosuhteissa, mehiläisille jättäisi pesää ja etsiä toista paikkaa taas Afrikkalainen mehiläinen eivät jätä niiden pesä missään olosuhteissa.

Toisin kuin mehiläisille, Afrikkalainen mehiläiset tiedetään parvi kertaa vuodessa. Afrikkalainen mehiläiset ovat myös tiedetään lentää kovin pitkälle matkoja kuin mehiläisille.

Toinen ero, joka voidaan nähdä on kehitys näissä mehiläisiä. Toisin kuin mehiläisille, Afrikkalainen mehiläisten kehittyä aikuiseksi huppu hyvin lyhyessä ajassa.Mehiläisistä tiedetään täyttää heidän kammat enemmän hunajaa taas Afrikkalainen mehiläisten täytä kennoja enemmän poikueet.

Yhteenveto

1. Afrikkalainen mehiläisten tiedetään reagoida hyvin nopeasti, kun niiden rakennetta ei häiriinny. Pienikin provokaatio on tarpeeksi Afrikkalainen mehiläinen pisto.

2. Toisin kuin mehiläisille, Afrikkalainen mehiläiset ovat tunnettuja suojella pesä enemmän kiivaasti.

3. Afrikkalainen mehiläiset tuottavat enemmän jälkeläisiä kuin mehiläisille.