Ero Kasvinsyöjät ja LihansyöjätKasvinsyöjiä vs Lihansyöjät

Aivan kuten kasvit, eläimet tarvitsevat tasaisen energiansaannin jotta niiden elintoimintojen toimii toivotusti, ja hengissä. Kuitenkin, koska eläimet eivät voi luoda omia ruokaa, kuten kasvit, ne täytyy saada tämä jatkuva tarjonta syömällä tietyn tyyppisiä elintarvikkeita tarjota heidän tarpeisiinsa. Eläinkunnan, on kaksi merkittävää erilaisia ​​eläimiä: Kasvinsyöjät ja lihansyöjiä. Me kaikki oppineet, että yksi erot kasvinsyöjiä ja lihansyöjiä on tyyppistä ruokaa, että he syövät. Kasvinsyöjiä viitataan niihin eläimiin, jotka kuluttavat vain kasveja. Tämä sisältää lehtiä, jyviä ja siemeniä. Toisaalta, petojen ne eläimet, jotka syövät lihaa selviytyäkseen.

Määritetään, onko tietty eläin on kasvissyöjä tai lihansyöjä ei rajoitu vain pelkästään havainnoimalla mitä tietyn tyyppistä ruokaa, että he syövät. Itse asiassa, paleontologeja pystyvät määrittämään, onko tietty kivettyneet eläin oli kasvissyöjä tai lihansyöjä yksinkertaisesti katsomalla kivettyneet luuston edelleen. Ilmeisin merkki on hampaat. Kasvinsyöjillä eläimiin, joilla on laaja, tasainen kulmahampaat, jotka on muotoiltu muodossa pata, ja lyhyt, tylsä ​​etuhampaat. Näin ne voivat kunnolla jauhaa kuidut löytyy kasveja, ja murskaa siemenet ja jyvät, kulutetaan elinaikanaan. Toisaalta, lihansyöjät on lyhyt, terävä kulmahampaat, ja pitkät, terävät, kaareva etuhampaat. Näin ne voivat repiä ihon läpi, lihas- ja nivelsiteiden, ja auttaa heitä pureskella lihaa saaliinsa.

Toinen ero on kynnet löytyy näitä luurankoja. Kasvinsyöjiä ovat litistetty nauloja, tai tylsä ​​sorkat. Lihansyöjät ovat veitsenterävä kynnet. Ero kynnet on jälleen tekemistä tyyppistä ruokaa, että he syövät. Lihansyöjät täytyy varsi ja tappaa saaliinsa, jotta ne voivat kuluttaa niiden lihaa ja nämä kynnet auttaa heitä aiheuttaa niin paljon vahinkoa kuin mahdollista, on estettävä saaliinsa avuton.

Tämän mukaisesti, on myös valtava ero koko suun aukon suhde kokoon kallon välissä kasvinsyöjiä ja lihansyöjiä. Johtuen siitä, että kasvinsyöjien vain syövät kasveja, siemeniä ja jyvät, niiden suuaukko on suhteellisen pieni suhteessa niiden pään kokoon. Toisaalta, lihansyöjät ovat suurempia suu aukot suhteessa niiden pään kokoon. Tämä johtuu siitä, lihansyöjiä eivät vain käytä suutaan syödä. Itse asiassa useimmat lihansyöjät hyödyntää veitsenterävä hampaat kun he hyökkäävät saaliinsa, jotta ne alas.Yhteenveto:

1. Kasvinsyöjät viittaavat eläimiin, jotka kuluttavat vain kasvituotteita. Lihansyöjät ovat eläimiä, jotka kuluttavat lihan ja muiden eläinten liha, ruokaa.

2. Lihansyöjät ovat terävät etuhampaat ja kulmahampaat, niiden hampaat auttaa heitä repiä saalista 's lihaa. Kasvinsyöjät on tasainen, lapion muotoinen kulmahampaat, ja tylsä, lyhyt etuhampaat, auttaa heitä jauhaa kasvin lehtiä, siemeniä ja jyviä.