Ero Butterfly ja MothButterfly vs Koi

Sekä perhonen ja koi ovat järjestys perhosia ja niiden elinkaari sisältää neljä vaihetta; muna, toukka, kotelo ja aikuinen. ? Molemmilla on hyvin lyhyt elinkaari vaikka jotkut lajit voivat elää jopa vuoden. ? Vaikka ne ovat saman perheen, Perhoset ovat hyvin silmiinpistävää eroja.

Yksi ilmeinen erot näiden kahden välillä on niiden toiminnan ajan. ? Useimmat koit ovat yöllisiä, eli ne menevät heidän liiketoimintaa yöllä. ? Ne ovat houkutelleet keinovalossa yön. ? Yksi selitys tähän on poikittainen tai pysty lentämään suorassa linjassa ylläpitämällä suhteita kirkas valo.

Perhoset toisaalta lentää päivän aikana, varsinkin aikaisin aamulla, kun he keräävät mettä kukista. ? Ne voivat lisääntyä useita poikuetta vuodessa ja yleensä makasi isäntä kasveja. ? Ne ovat ohuet nuijanmuotoinen antenneja pyöristetyt päät, kun taas koita 'on ohut ja höyhenpeitteinen antenneja.

Perhoset ovat hyvin värikäs siivet mutta niin joskus purjehtii koit, jotka ovat myös myrkyllisiä. ? Valtaosa koit ovat yöllisiä vaikka ja ne ovat tylsiä värinen. ? Heidän tylsä ​​väri on varten kätketty petoeläimiltä päivän aikana.

Vaikka useimmat koit ovat pieniä koukkuja tai harjakset kutsutaan Frenuloplastia että pitävät takajalat siivet ja forewings, perhoset Don 't.? Moths on asteikot niiden siivet jolloin ne näyttävät rasvaa taas perhoset ovat enemmän hoikka.? Syynä tähän on, koska koit tehdä absorboi auringon säteilyä kuin perhoset niin kehonsa on sopeuduttava kylmät yöt kehittämällä karvainen ja karvainen elimet.Toinen ero näiden kahden välillä on niiden kehitystä koteloida ja koteloita vaiheissa. ? Butterfly toukkia muoto altistuu kotelo nimeltään koteloituneena taas koi toukkia kehrätä koteloida. ? On muitakin lajeja, jotka uhmaavat tätä sääntöä, mutta ne ovat poikkeus säännöstä. ? ? Eturaajat perhosia yleensä kehittymättömät kun koit ovat täysin kehittyneet eturaajat.

Kun lepää, koit levittää siipensä ulos, kun perhoset taita siivet tai pitää ne jet plane asentoon (taittuvat siivet puoliväliin). ? Joskus perhoset levittää siipensä, kun he lepäävät, mutta vain lyhyeksi ajaksi, kun taas talven koi kuuluu siivet taitettuna pystysuunnassa.

Se, että perhosten ja perhosia peräisin samasta perheen hyönteisiä ei tarkoita, että niillä on samat ominaisuudet. ? Heillä on enemmän eroja kuin yhtäläisyyksiä. ? Ne ovat molemmat erittäin hyödyllisiä Elämänsyklinne vaikka ja ovat erittäin tärkeää säilyttää tasapaino ympäristöä.

Yhteenveto:
1. Perhoset ovat hyvin värikäs siivet kun koit ovat sameita siivet.
2. Perhoset lentää päivällä kun koit lentää yöaikaan.
3. Perhoset ovat hoikkia, koit ovat rasvaa ja karvainen.
4. Perhoset muodostavat kotelo, koit muodostavat kokongeja.
5. Moths on Frenulum, perhoset don 't.
6. forelegs perhosten ovat täysin kehittyneet, kun perhoset ovat kehittymättömät.
7. Kun perhoset lepäävät, he taita siivet kun koit levittää siipensä, kun ne lepäävät.