Ero Ammonities ja helmiveneetAmmonities vs helmiveneet

Päivinä dinosaurukset oli vedenalainen olentoja, joilla on lonkerot kasvanut päätään, mutta ei ole runkoverkot sen sijaan ne ovat kuoret. Nämä olennot ovat nimeltään pääjalkaisia. Tunnetuin keskuudessa pääjalkaisten ovat ammonities ja helmiveneet. Nämä Pääjalkaisten yleensä väärässä samaksi. Joskus ihmiset hämmentyvät mikä on mikäkin. Tämä johtuu siitä, että helmiveneet on sama ulompi fyysinen ulkonäkö kuin ammoninsarvi. Helmiveneet kuori on tasainen ja kelat ympärille kuin että ammoniittien; tämä on silloin sekaannusta kaikki alkoi. Kuitenkin on olemassa tiettyjä eroja kahden jotka ovat myös erittäin merkittäviä. Nämä erot löytyvät sisällä niiden kuori.

Se on sisätilojen kuoren, jossa yksi toteaa ulos eroja näiden kahden välillä. Sisätilat kuoret ovat septas. Septas luetaan laipiot, jotka jakavat kammiot säiliön sisäpuolella näiden pääjalkaisia. Kun avata kuoren ja tutkia sisätilojen osa sitä, löydät nämä septas ja voit huomata suuri ero näiden kahden pääjalkaisten. Kun tarkkailla rikkoutuminen on helmiveneet voit huomata, että se on melko yksinkertainen, toisin kuin ammoniittien. Helmiveneet on septas jotka näyttävät enemmän kuin piilolinssit kun ammonites on septas jotka näyttävät enemmän kuin lasagnea. Se on täynnä swerves ja silmukoita ja muita monimutkaisia ​​marginaalit.

Toinen ero on niiden kuori 's putki. Nämä putket, jotka ulottuvat läpi koko pituus kuoren näiden pääjalkaisista kutsutaan siphuncle. Siphuncle on helmiveneet kulkee keskellä septrum kun siphuncle on ammonite kulkee ympäri kuori' s ulkoreunan kautta reunan jokaisen väliseinän.

Aika dinosaurukset sukupuuttoon olivat samalla, että ammonites olivat sukupuuttoon. On vielä yksi suku helmiveneet jotka selvisivät kuitenkin. Fossiileja ammoniittien nykyään muodostettu planispirals, mikä tarkoittaa, että se näyttää korallien että kasvaneet.

Nämä ovat joitakin suuria eroja näiden kahden pääjalkaisten. Nämä mielenkiintoista olentoja, vaikka ne näyttävät kuin, on merkittävä ero niiden välillä, kun kaikki. Kuitenkin huomaa eroa näiden kahden välillä täytyy kirjaimellisesti päästä se. Tämä johtuu siitä, sinun täytyy nähdä sisätilojen osa näistä pääjalkaisista vain nähdä eron. Nämä pääjalkaiset tutkitaan näinä päivinä kautta fossiileja, lukuun ottamatta joitakin lajeja helmiveneet joka selviytyi asti nykypäivään.YHTEENVETO:

1.

Tärkein ero näiden kahden välillä on nähtävissä niiden sisustus, jotka ovat rikkoutuminen. Helmiveneet on yksinkertainen muotoinen väliseiniä kun ammonites on monimutkainen septaa.
2.

Putket niiden kuoret, siphuncle eroavat toisistaan. Helmiveneet kulkevat keskustan kun ammonites ovat niiden siphuncles kulkee reunoilla niiden kuoret.
3.