Ero ja sarviaSarvet vs. Horns

? ? ? Tiettyjen eläinten eläinkunnan on ja sarvia. ? Ja sarvia sekoitetaan usein toisiinsa toisillaan; mutta on olemassa selviä eroja näiden kahden välillä. ? Antler on pitkä haarautuva lehtipuu kasvua, joka sijaitsee otsalla tiettyjen eläinlajien. ? Sarvi, myös makaa otsaan joidenkin eläinten, on luusto joka työntyy ja on peitetty keratiini. ? Vuodesta paljaalla silmällä, sarvet ovat tyypillisesti pidempiä kuin sarvia, ja eivät näy vaikka on oksat pois tärkeimmistä varsi. ? Sarvi ei ole oksia, ja yleensä tulee pisteeseen lopussa.

Tarkoituksena antler on erilainen eri nisäkäs, joka on niitä. ? Jotkut nisäkkäitä ovat niitä kuulo tarkoituksiin, muut juurikasvit, ja jotkut puolustustarkoitukseen. ? Sarvet ovat samalla käytetään puolustukseen ja auttaa eläimiä heinään ruokaa. ? Sekä ja sarvia käytetään taistelemaan pariutumisen prosessissa. ? Osa eläimistä, jotka ovat sarvet kuuluu hirvi, hirvi, ja vaihteleva lajin peuroja. ? Eläimet, joilla on sarvet kuuluu lampaita, puhvelit, ja antilooppi. ? Muitakin kovia kasvaimet, jotka työntyvät otsa tai kasvojen eläimiä, jotka voidaan sekoittaa niin sarvet ja kaviot, mutta ei voi olla.? ? ? Sekä ja sarvia on luun niiden sisällä, mutta peittää kunkin on erilainen. ? Sarvet vaihdella sukupuolen ja lajeja, mutta kaikki on päällystetty proteiini iho, joka edistää luun kasvua. ? Lisääntymiseen sakara on nopeaa, mutta pysähtyy kun suojaava putoaa, tämä tarkoittaa, että sakara on kypsynyt. ? Sarvet kehittyä eläimiä vauvoja, ja he eivät lopeta kasvuaan kunnes eläin on kuollut. ? Horns voi tulla kaareva tai kierteinen kasvaessaan. ? Iho yli sakara on valmistettu proteiinin ja iho nimeltään sametti, jotka suojaavat luu. ? Riippuen vuodenajasta ja ilmasto eläin elää, ihon antler voi levitä myös. ? Eri iholta sarvi, joka on keratiini perustuva ja harvoin suojista.
? ? ? Ja sarvia ei vain ole käyttöä eläimille, jotka ovat niitä, mutta ne ovat myös erittäin kysyttyjä ihminen. ? Ensisijaisesti molempia käytetään palkinnot ja koristeluun tarkoituksiin. ? Sarvet on myös käytetty tekemään soittimia, jotkut tehdä painikkeita, Muut liiman päätöksenteossa.
? ? ? Niille, jotka eivät tiedä eroja kahden ja sarvia voidaan sekoittaa toisiaan kohtaan. ? Silti alla ne ovat kaksi hyvin erilaista eläintä piirteitä.
Yhteenveto:

Sarvet ovat haarautuminen kasvaimet otsalta joidenkin eläinten. ? Sarvet ovat ulkonevat luun rakenteita myös otsalta tiettyjen lajien.

Ja sarvia ovat molemmat käytetään juurikasvit ja puolustava tarkoituksiin.

Sekä ja sarvia ovat luu, mutta ne kukin peitetään erilaisia ​​suojaava proteiini nahat. ? Sarvet lopeta kasvuaan, kun kypsät ja sarvet edelleen kasvavan kautta elämän eläimen.