Ero Rabbit ja BunnyKani vs Bunny

Kanit ja kaneja eivät poikkea toisistaan. Kanit ovat epävirallisesti tai conversationally kutsutaan kaneja. Syy tähän on heitä kutsuttiin conyies 18-luvulla. Nuoret on conies kutsuttiin kaneja, mutta sitten suosio sana muutettiin sana 'kaniini' ja 'rabbit' itse. Paradoksaalisesti nykyaikana epävirallisissa tavoin, nuoret kanit kutsutaan kaneja joka saattaa kuulostaa vähän kuin conies.

Kanit kuuluvat Leoporidae perheen ja lagomorpha järjestyksessä. Urokset kanien kutsutaan taalaa; naaraat kanit kutsutaan tekee, ja vauvat kutsutaan pentuja tai sarjat.

Elinympäristö kanien on monipuolinen, ja suurin väestö asuu Pohjois-Amerikassa. Kanit elävät koloissa, niityt, aavikot, niittyjä ja kosteikkoja. Ne ovat sosiaalinen eläin ja elävät yleensä ryhmissä. Pohjois-Amerikan ulkopuolella, ne ovat myös löytäneet Kaakkois-Aasiassa, Euroopassa, Japanissa, Sumatra, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa.
Kanit syövät ruohoa ja vehreässä rikkaruohoja. Ne ovat kasvinsyöjiä, ja niiden ruokavalio sisältää saanti selluloosan suuria määriä.

Kanit ovat symboli hedelmällisyyttä. Syy tähän on se, että ne ovat erittäin lyhyt odotusaika, ja niiden nopeus lisääntyminen on suurempi kuin monet nisäkkäät. Ne lisääntyvät hyvin nopeasti ja moneen kuukauteen; Näin niitä käytetään symboleina hedelmällisyyden keväällä kuukautta. Festivaaleja kuten pääsiäisenä, joka kuuluu keväällä, on valtava merkitys näiden eläinten.Miten Rabbit muuttui pupu, erityisesti pääsiäispupun
Perinne pääsiäisen jänis ( 'jänis' on aivan erilainen kuin kani) tuotiin Atlantin Saksan maahanmuuttajia. Alkuperäinen Tarina menee näin: Lapset käytetään odottamaan jänisten tulemaan koteihinsa yöllä aattona pääsiäisen ja munia Korien jossa lapset olivat ilmoittautuneet. Nämä korit olivat todella tarkoitus olla pesiä tekemät vanhoja vaatteita ja koreja. Jänikset (ne ovat nisäkkäitä, he eivät 't munia) eroavat kanin ja synnyttää poikaset pesiin toisin kaneihin joka synnyttää koloissa. Näin alkuperää Easter koreja. Sana' jänis 'muutettiin sana 'pupu', koska se oli helpompi lausua, ja eläin 'rabbit' kutsutaan myös 'pupu' oli kauniimpi, pienempi ja cuddlier kuin jänis.

Yhteenveto

1. Vaikka kanit ja kanit ovat samat eläimiä, mutta kun viitataan Easter annetaan, niitä eläimiä, jotka juhlitaan ja tärkein tuona päivänä ovat kaneja. Kukaan kutsuu niitä Easter kaneja tai pääsiäinen jäniksen.