Ero Pohjois- ja etelänapaNorth vs etelänapa

Oletko miettinyt mitä eroja vaanivat ja pohjoisen välillä etelänapa? On aivan kourallinen ominaisuuksia, jotka tekevät pohjoisen ja etelänapa kuin nykyään.

Ensinnäkin, pohjoisnavan on joskus kutsutaan arktisilla napa. Se sijaitsee pohjoisin kohta planeetan. Se sijaitsee Jäämeren ja nähdään ympärilleen maata. Pohjoisin osa Kanadassa, Grönlannissa, Venäjällä ja monissa muissa maissa ovat osa tätä arktisella alueella. Tässä osassa jäävuoret ovat kausiluonteista esiintyminen. Pohjoisnavan on kuin valtava kimpale jatkuvasti muuttuvia jään istunnon huipulla valtava vesistö. Se on vain kohtalaisen kohonnut meren yläpuolella (3 jalkaa). Lisäksi on havaittu, että keskimääräinen lämpötila-alue on noin 0? F.

Luonnollinen piirteet Etelä ovat varsin erilaiset. Se sijaitsee valtava möhkäle maa '' Etelämannerta. Siten se on tietenkin ympäröi meri. Jäävuoria sanotaan luodaan ympäri vuoden joten jään kerääntyä ja kaksinkertainen todellinen koko mantereen. Että 'Siksi sanotaan, että etelänavan on enemmän jäätä kuin toisessa päässä. Toisin kuin pohjoisnapa, Etelä on melko koholla. Se on useita vuoristot ja on yleensä kohonnut 9300 jalkaa yli merenpinnan. Osalta sen lämpötilaa sanotaan, että Etelämantereen alue voi mennä niinkin alhainen kuin 58? F keskimäärin.

Yleensä kasvit ja eläimet kukoistavat pohjoisnavalla tai arktisilla alueilla. Puurivistöt jotenkin kehitetty joillain alueilla ja on monia paikkoja, joissa kukoistava sammalta ja muita matalille kasvisto. Nisäkkäät kuten härkä, kettu, porot ja karhuja myös runsaasti alueella. Monet meren eläimet elävät Pohjois kuten valaita ja hylkeitä. Jonka päällä, tietyt amphibious nisäkkäiden rinnakkain samoin. Tämä saattaa johtua siitä, että 'lämpimämpi' ympäristö Pohjois vastakohtana South. Kaiken kaikkiaan tämä skenaario ei ole sen tavallisen tapauksen Etelämantereella etelänavalle koska sanotaan, että paikka on vähemmän kasveja ja eläimiä.

1. On enemmän nisäkkäitä pohjoisnavalle verrattuna laiha nisäkäs eläimistö etelässä.2. On vähemmän floras Etelä verrattuna Pohjois.

3. On kylmempää etelänapa kuin pohjoisessa

4. jää korkeus merenpinnasta on korkeampi etelässä kuin pohjoisessa.