Ero Goldendoodle ja LabradoodleGoldendoodle vs Labradoodle

Goldendoodle ja Labradoodle ovat erittäin ystävällisiä koiria, jotka ovat erittäin mukavat ihmiset. Molemmat koirat ovat villakoira piirre, joka tekee vaikeaksi laatia ero näiden kahden välillä.

Labradoodle on rotu välillä Labradorinnoutaja ja Villakoira. Tämä rotu on väriä labradorinnoutaja ja kiertynyt turkin Villakoira. Goldendoodle on rotu välillä kultainennoutaja ja Villakoira. Goldendoodles on kerma tai kultainen väri kultainen noutaja ja pitkä ja kiertynyt turkin Villakoira.

Vaikka Labradoodles ensin kasvatettu Australiassa, Goldendoodles kasvatetaan ensimmäisen kerran Australiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Vaikka sekä Goldendoodle ja Labradoodle perineen turkin Villakoira, niillä on eroja niiden takit. Labradoodles ovat lyhyet kuten että Labradorin tyypin takki. Niillä on myös enemmän karkeaa tai kihara. Toisaalta, Goldendoodles on pitkä takki joka myös on aaltoileva.Kun verrataan kahta rotua, Goldendoodles tiedetään olevan Mouthier, mikä tarkoittaa niiden suu on aina aktiivinen. Joten koulutus olisi annettava Goldendoodle rotuja, varsinkin kun ne ovat pentuja, ei olla mouthy. Labradoodles ei ole tätä mouthy ominaisuus.

Sekä Goldendoodles ja Labradoodles ovat ystävällisiä. Kuitenkin se on nähty, että Goldendoodles ovat hieman ystävällisempi, kun ne joutuvat kosketuksiin kenenkään välittömästi. Toisaalta, se vie enemmän aikaa Labradoodle tutustua kenellekään. He ensin arvioida sinulle ennen kuin Tucks omaan ympäristöön. Joten Goldendoodles ovat nopeita päätöksenteossa verrattuna Labradoodles.

Yhteenveto:

Labradoodle on rotu välillä Labradorinnoutaja ja Villakoira. Goldendoodle on rotu välillä kultainennoutaja ja Villakoira.
Labradoodles on väri labradorinnoutaja ja kiertynyt turkin Villakoira. Goldendoodles on kerma tai kultainen väri kultainen noutaja ja pitkä ja kiertynyt turkin Villakoira.
Labradoodles ovat lyhyet kuten että Labradorin tyypin takki. Niillä on myös enemmän karkeaa tai kihara. Toisaalta, Goldendoodles on pitkät takit, jotka ovat aaltoileva.
Vaikka Labradoodles ensin kasvatettu Australiassa, Goldendoodles kasvatetaan ensimmäisen kerran Australiassa ja Pohjois-Amerikassa.
Kun verrataan kahta rotua, Goldendoodles tiedetään olevan Mouthier.