Ero Ocean ja BayOcean vs Bay

Oceans ja lahdet ovat suuria vesistöjä. Valtameret, kuten jokainen tietää, ovat suurin vesistöjen maailmaa. Lahti on vesistö, joka ympäröi tai rajattujen maitse. Koska lahti on suuri ja tulee lähes samat ominaisuudet kuin Ocean, on vaikea tehdä eroa näiden kahden välillä.

Tavallisesti Lahti on vesistö, joka ympäröi maa kolmelta puolelta. Toisaalta, valtamerten ei ole määrättyä demarkaatioalueita maata. Valtameret peittävät noin kolme neljäsosaa maan pinnalta.

Lahdilla voi olla sisääntulo järvessä tai suuremman vesistö. Koska lahden ympäröivät maa, voi törmännyt rauhallisempi vesillä kuin valtamerissä. Aallot lahden voisi olla lyhyempi verrattuna valtamerten jotka tulevat korkeampi aaltoja. Lisäksi valtamerten voi myös olla karkea.

Suuret lahdet voidaan kutsua meri, kuilu, poukama tai ääntä. Pienempi lahdet voidaan kutsua vuonoon. Sitten on lahtia, jotka ovat soikeita läpivientien pieniä sisäänkäynnit.Verrattaessa syvyyksiin, valtamerten on enemmän syvyydessä kuin lahden. Keskisyvyys meressä voi olla noin 13000 jalkaa ja suurin voi olla yli 35000 jalkaa.

Pacific, Atlantic, Intian ja arktisten ovat neljä valtameret. Toisaalta, on olemassa useita lahtia ja joitakin tunnettuja lahdet ovat Hudson Bay ja Bengalin lahden.

Kasvisto ja eläimistö, yksi ei voi tehdä pois paljon eroa näiden kahden välillä.

Yhteenveto
Lahdet ovat vesistöjä, joita ympäröi tai rajattujen maa kolmelta puolelta.
Oceans ei ole mitään erityistä demarkaatioalueita maata. Valtameret peittävät noin kolme neljäsosaa maan pinnalta.
Aallot lahdissa voi olla pieni verrattuna valtamerten jotka tulevat korkeampi aaltoja. Lisäksi valtamerten voi myös olla karkea.
Pacific, Atlantic, Intian ja arktisten ovat neljä valtameret. Toisaalta, on olemassa useita lahtia ja joitakin tunnettuja lahdet ovat Hudson Bay ja Bengalin lahden.