Ero Advisory ja varoitusAdvisory vs Varoitus

Monet ihmiset usein kuulla termejä neuvonta, katsella ja varoitukset, katsellen heidän suosikki uutisohjelmia televisiossa. Nämä ehdot ovat yleisimmin käytettyjä sanoja sää ja ennusteita. Ainoa ongelma on, että useimmat katsojat don 't tietää todellisen erot näiden ehtojen mukaisesti. Toiset vain hyväksyä terminologia sokeasti, ei edes mitata vakavuutta asian käsillä. Vaikka se on helpompi erottaa, mitä termi kello tarkoittaa, se on paljon vaikeampi havaita varoitus neuvoa-antava.

Esittää selvästi eroa varoituksen ja neuvoa-antava, on yhtä tärkeää kuvaamaan, mitä 'kello' on ennen mitään muuta. Periaatteessa kun sanot kellon (sää kello) se tarkoittaa, että jotain saattaa tai on mahdollisuus esiintyy. Epävarmuuden vuoksi, missä tai milloin tietty myrsky osuu, sää kello on yleensä osoitettu laajemmalla maantieteellisellä alueella ja annetaan pidemmän aikaa.

Toisaalta, varoitukset annetaan paljon pienempi maantieteellinen sijainti. Varoitus annetaan paljon lyhyemmässä ajassa sekä ajoista myrsky kosketus on enemmän varmaa ja varma. Siten tiedotukset sijaitsee välillä katsella ja varoitus. Ne kertovat yleisölle, että myrsky on melko hyvä todennäköisyys tapahtuu, vaikka heille annetaan lievemmissä sää hälytykset. Heille annetaan, jos sää ehto voi olla lievä vaikutus massoja. On vähemmän uhka molemmat ominaisuudet ja elämää.

Varoitukset räjäytetty yleisölle, koska siellä voi olla tapahtumia, jotka voivat todella vahingoittaa ominaisuuksia, samoin kuin kuolemista joidenkin tai huomattava määrä ihmisiä. Myös myrskyvaroitus on usein havaittu, että myrsky on todella käynnissä tai iskee pian. Nämä ilmoitukset annetaan, koska seisokit ovat hyvin yleisiä ja matkustamista pidetään riskialtista. Lisäksi varoitusten sää ennustajat ja meteorologit kun ne ovat lähes varmaa, että jotakin tapahtuu. Koska termi merkitsee, varoitukset osoitettu yleisölle antaakseen heille varauksella.Kukaan on syypää, mutta tämä on todella sekava aihe, paljon enemmän, jos yksi on tietää erilaisia ​​erityisiä sään varoitukset ja tiedotukset antama National Weather Services koska niiden kuvaukset eroavat hieman.

Yhteenveto

1. varoitukset ilmoitetaan tapauksissa, joissa sääilmiö doesnt 'T välttämättä aseta ominaisuudet ja asuu vaarassa, jos oikeat varotoimenpiteet seurattiin ja tehty. Ne ovat vähemmän vakavia sää hälytykset.