Ero Akita ja amerikanakitaAkita vs amerikanakita

Puhuttaessa Akita inu ja amerikanakita, jotkut ajattelevat, että ne ovat samat kuin niillä on sama nimi. Mutta se ei ole niin. Sekä Akita inu ja amerikanakita poikkeavat monin tavoin, kuten niiden ulkonäkö, luonne ja väri.
Yksi tärkeimmistä ero, joka on huomannut välillä Akita inu ja amerikanakita on muodoltaan päätään. Amerikanakita koirat ovat iso kolmio päitä ja pienet silmät. Amerikanakita on pää, joka muistuttaa karhun. Toisaalta, Akita inu on manteli silmät ja korvat on asetettu enemmän eteenpäin ja vähemmän. Akita inu koirat ovat päät muistuttavia kettu.
Puhuttaessa värin, Akita koirat tulevat vain erityisissä väreissä. Ne tulevat viisi väriä Pure White, Fawn, punainen, Sesame ja Brindle. Päinvastoin, amerikanakita tulee kaikissa väreissä. Toisin Akita inu, amerikanakita CME wth musta naamarit. Amerikanakita tulee myös Pinto väri, jota ei nähty Akita inu. Toinen piirre nähdään amerikanakita on, että pohjamaali on eri
väri kuin ylempi kerros.
Toinen ero, joka on nähty, että Akita on kasvatettu olla seurakoira taas amerikanakita on jalostettu vahtikoira.
Sekä Akita inu ja amerikanakita ovat myös erilaiset pituuden ja painon. Amerikanakita miehillä on korkeus välillä 66-71 cm ja painaa välillä 45-59 kg. Naaras Amerikanakita mukana korkeus 61-66 cm ja painaa välillä 32-45 kg. Miespuolinen Akita inu mukana paino 35-54 g, ja naaras Akita inu painaa välillä 30-45 kg.
Yhteenveto
1. American Akita koirat ovat iso kolmio päitä ja pienet silmät. Amerikanakita on pää, joka muistuttaa karhun. Toisaalta, Akita inu on manteli silmät ja korvat on asetettu enemmän eteenpäin ja vähemmän. Akita inu koirat ovat päät muistuttavia kettu.
2. Akita koirat tulevat vain viisi väriä Pure White, Fawn, punainen, Sesame ja Brindle. Päinvastoin, amerikanakita tulee kaikissa väreissä.
3. Akita kasvatetaan olla seurakoira taas amerikanakita on jalostettu vahtikoira.