Ero ankat ja hanhetCanada Goose

Ankat vs Hanhet

Tietäen ero ankat ja hanhet on kuin oppiminen aakkoset uudestaan. Ei siksi, että tieto on alkeellinen, mutta koska se 's hauskaa. Ankat ja hanhet liittyvät toisiinsa tiesitkö että? Ei vain, koska ne ovat lähes samanlaisia ​​ulkonäkö, samanlaisia ​​suojia (lammet ja järvet) ja melkein samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta koska ne ovat todella liittyvät kuuluvat samaan perheeseen sorsalintujen. Vaikka ne liittyvät toisiinsa niin paljon samalla tavalla, nämä olennot eivät ole kaksoset ja varmasti pakko olla monia erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka erottavat ne toisistaan.

Tässä ovat eri ominaisuuksia ankka ja hanhi.

Ankka, aluksi, on yhteinen nimi joka toinen lintu, joka kuuluu Sorsat perheen. Muita jäseniä ovat joutsenia ja tietenkin hanhet, mutta muuten niitä kutsutaan ankkoja. Uros ankka on nimeltään Drake ja vauva ankka kutsutaan ankanpoikanen. Katso? Se 's A, B, ja C uudestaan! Ducks elää Vesiympäristöissä (mutta ne voivat myös kävellä maalla), voi se olla makeita vesiä tai suolaisia ​​vesiä, tai jos haluat lemmikkieläinten niitä ne voivat uida veden aallot oman kylpyamme. Jotkut ankat ovat suuria vedenalainen silppurit joka sukeltaa etsiä nilviäisiä, vesikasvit ja pieniä kaloja. He myös syövät hyönteisiä, heinät, pienet sammakkoeläimet ja muiden elintarvikkeiden, joita voidaan hyödyntää. ankat ovat yleensä stout kärpästä värikäs höyheniä oranssista vihreäksi, musta ja keltainen. ne ovat hyvälaatuisia valkoista lihaa, joka voi olla miksi niitä jahdataan urheilu joissakin osavaltioissa Yhdysvalloissa Ducks myös kesyjä niiden munia, niiden alaspäin (kerros hienoa höyheniä käytetään eristeet vaatteet), ja niiden muiden suurempien höyheniä. ankat tehtiin myös suosittu jotkut lapset sarjakuvia: Repe Sorsa, Aku Ankka, ankat Varjoankka, ja monet muut. Vielä yksi nopea fakta ankat on että vain naisten joukko tekee 'quacking' kohina. Drakes eivät.

ankatHanhet, toisaalta, melko on pitkänomainen kaula verrattuna ankat, jotka ovat stouter. Kuten ankat, he myös mieluummin vesiympäristön. Miespuolinen hanhet kutsutaan 'ganders' ja vauva hanhi kutsutaan 'hanhenpojat'. Vaikka hanhet elävät vedessä elävät ympäristössä, he mieluummin vihreät lehtivihannekset kasvisruokavalio. On myös sanottu, että hanhet alamäkiä on vähemmän hajua verrattuna ankka alas. Paitsi on että, hanhet oli myös enemmän nauhat jalat verrattuna ankkoja. Hanhet on vain 3 väriympyrä kaavio. Niiden höyhenet ovat harmaa, musta, valkoinen, tai täplikäs harmaa, musta tai valkoinen. Hanhet usein tähti mytologisia ja iltasatuina verrattuna ankkoja että usein tähti televisioita. Yksi tarina koskee hanhi on, että kun Afrodite, roomalainen jumalatar rakkauden, ensimmäinen tuli maihin hän oli tyytyväinen Charites kanssa vaunut vedetty ja piirtänyt hanhen. Siellä 's myös tarina hanhi että siinä kultainen munia. Hanhet honk äänekkäästi muotona viestintää. Vielä yksi nopea tosiasia hanhet on, että ne ovat vahvoja haluja palata missä he haudottu ja jopa he kasvavat, he aina taipumus mennä takaisin alkuun mistä ne tulivat.

YHTEENVETO:

Ankat ja hanhet kuulua yhteen perhe: sorsalintuja.

Ankat ovat stouter ja hanhet ovat pidempiä.