Ero Siperian ja Bengal TigersSiberian vs Bengal Tigers

Tiikerit ovat kiehtovia olentoja. Ne ovat suurin joukossa neljä isoa kissaa, sisältävät leijona, Jaguar, ja pantteri. Sen lisäksi niiden koosta, ne ovat erittäin vahvoja ja ovat erotettavissa kautta kuvion tumma pystyraitoja lähes valkoisesta punertavan oranssi turkki.

Ne voivat nousta jopa 11 jalkaa pitkä ja paino 300 kiloa. Niissä on pitkät kulmahampaat että he käyttävät repiä saalista lukuun, joka voi olla niin pitkä kuin 4 tuumaa. Tiikerit ovat kotoisin Itä- ja Etelä-Aasiassa.

Kaksi suosituinta alalajia ovat:

??? Siperian tiikeri, joka tunnetaan myös Amur, Manchurian, Altain, korea, tai Pohjois-Kiinan tiikeri. Se on suurin tiikerien alalajien ja löytyy vain suojattu alue Amur-Ussuri, Primorskij aluepiiri ja Habarovskin aluepiiri Itä-Siperiassa.

??? Bengal Tiger, joka tunnetaan myös Royal Bengal Tiger ja on kotoisin Intiasta ja Bangladeshista. Se on kaikkein lukuisia tiikerien alalajien mutta niiden lukumäärä on hitaasti vähentyy ja yritetään niiden suojaamiseksi sukupuuttoon.Siperian ja Intiantiikeri alalajeja voi silti olla maailmassamme mutta molemmat uskotaan kuolleen sukupuuttoon, jos pyrkimyksiä suojella heitä epäonnistua. Vaikka ne näyttävät samalta ja ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia, niillä on eroja.

SIPERIANTIIKERI on hyvin paksua kerrosta vaalean kultainen raidat. Ne ovat pidempiä olkapäästä kuin Bengal tiikerit joka on ohuemmat keltaisesta vaalean oranssi takit ja on mutatoitunut laji, valkoinen Bengal Tiger. Valkoiset tiikerit ovat raidat valkoisella pohjalla kerrosta mutta jotkut ovat takit, jotka ovat täysin valkoinen. Musta Bengal tiikerit löytyy myös vaikka raportit täysin musta tiikereitä ei ole todistettu.

Yhteenveto

1. SIPERIANTIIKERI ovat kotoisin alueelle Amur-Ussuri, Primorskij ja Habarovskin, Itä-Siperian samalla Bengalin tiikerit ovat kotoisin Intiassa ja Bangladeshissa.
2. SIPERIANTIIKERI ovat suurin tiikerien alalajien samalla Bengalin tiikereitä ovat toiseksi suurin.
3. Bengal tiikerit ovat eniten aikaa SIPERIANTIIKERI on pienempi joukko.