Ero Gerbils ja hamsterit Gerbils vs Hamsterit

Gerbiilit ja hamsterit ovat jyrsijät, jotka ovat erittäin suosittuja lemmikkeinä. On hyvin silmiinpistävää eroja kahden jyrsijät jota voimme käsitellä tässä.

Puhuttaessa erot gerbiilit ja hamsterit, yksi tärkeimmistä eroista voidaan nähdä heidän sosialisointi. Gerbiilit ovat jyrsijät, jotka ovat sosiaalisia olentoja taas hamsterit on yksinäinen luonne. On vaikea pitää yhden gerbiilit lemmikkeinä, ja he tarvitsevat ystävä taas vankeudessa. Toisaalta, hamsterit voi vain jäädä yksin niiden vankeudessa.

Nyt tarkastellaan fyysiset ominaisuudet, gerbiilit on pehmeä ja karvan peitossa hännät. Toisaalta, hamsterit ovat käytännössä hännätön. Gerbiilit myös pitkä kuono, joka on yhtäläisyyksiä rotille. Hamsterit on suuri poski pussit. Gerbiilit myös pitkät takajalat ja he mielellään seisovat jaloissa. Päinvastoin, hamsterit eivät pidä seistä niiden jalat.

Myös eroja nukkumistavoissa sekä gerbiilit ja hamsterit. Hamsterit nukkuvat päivisin, mikä tarkoittaa, että ne ovat yöllisiä jyrsijöitä. Päinvastoin, gerbiilit ovat hämärä mikä tarkoittaa, että ne ovat aktiivisia aikana iltaan ja kynnyksellä.Kun pitää nämä jyrsijöitä, on katsottava, että gerbiilit eivät kestä ylikuumenemisen. Joten se on parempi, että huoneen lämpötila pysyy vakaana, jos olet gerbiilit. Hamsterit ei tiedetä olevan herkkiä ylikuumenemisen. Vaikka nämä kaksi jyrsijöitä voidaan nostaa ei pure, hamsteri tiedetään olevan hieman alttiimpia puremista.

Ei ole paljon eroa ruokavalion välillä gerbiilit ja hamsterit. Kuitenkin, gerbiilit tiedetään hengissä täysin kasvisruokavaliota kuin ovat hamsterit. On noin 100 gerbiilin alalajeja ja noin 25 hamstereita alalaji.

Yhteenveto:

1. Gerbiilit ovat jyrsijöitä, jotka ovat sosiaalisia olentoja taas hamsterit on yksinäinen luonne.
2. Gerbiilit on pehmeä ja karvan peitossa hännät. Toisaalta, hamsterit ovat käytännössä hännätön.
3. Gerbiilit myös pitkä kuono, joka on yhtäläisyyksiä rotille. Hamsterit on suuri poski pussit.
4. Hamsterit nukkuvat päivällä, mikä tarkoittaa, että ne ovat yöllisiä jyrsijöitä. Päinvastoin, gerbiilit ovat hämärä mikä tarkoittaa, että ne ovat aktiivisia aikana iltaan ja kynnyksellä.
5. Gerbiilit myös pitkät takajalat ja he mielellään seisovat jaloissa. Päinvastoin, hamsterit eivät pidä seistä niiden jalat.