Ero GSD ja AlsatianGSD vs Alsatian

GSD ja Alsacen ovat vaihtoehtoisia nimiä samalle koirarotu yleisesti tunnettu saksanpaimenkoira. Saksanpaimenkoira tunnetaan myös sen natiivi nimi Deutscher Sch? Ferhund. 'Saksanpaimenkoira' on suora käännös Saksan nimen 'Saksanpaimenkoira', kuten lyhennetty versio. Samaan aikaan, 'GSD' on lyhennetty muoto rodun 's virallinen nimi. Monissa Euroopan maissa, rotu nimettiin uudelleen saksanpaimenkoira Wolf koira, joka myöhemmin lyhennettiin Elsassin. Tämä tapahtui vuonna 1917 Yhdistyneen kuningaskunnan Kennelliiton poistamiseksi Saksan yhteyden, koska Saksan 's epäsuosion ja negatiivisen kuvan maailmansodan aikana I. nimi' Elsassin 'tuli Alsace-Lorrainen alueella, alue Ranskassa.

Nimi Alsacen käytettiin vuoteen 2010 asti, jolloin se poistettiin osana rodun 's virallinen nimi.

Saksanpaimenkoira on suuri koirarotu, joka peräisin Saksasta. Sen alkuperä voidaan jäljittää 1899 Max von Strephabitz pidetään isä saksanpaimenkoira. Hän aloitti jalostukseen koiraa kuin työkoira. Nykyään Saksanpaimenkoira on luokiteltu osana Herding ryhmä, jonka ensisijainen tehtävä on varjella lampaita. Nyky kertaa, Saksanpaimenkoira on yksi eniten käytetty rodun koiria. Niitä käytetään usein monien tuoksu-työn roolit poliisin ja armeijan. Ne ovat myös koulutetaan opas ja seurakoira.

Kuten työkoiria, ne ovat ensimmäinen rotu koulutettavaksi sellaisenaan. Monet Saksanpaimenkoirat aikana tarjoillaan maailmansodan avustavan sotilashenkilöitä. Saksalainen Shepherd nimeltä Nemo oli koira, joka oli itse asiassa vapautetaan hänen sotilaallista roolia.

Saksanpaimenkoira on yksi suosituimmista koiraroduista. Nämä koirat ovat myös luonnehtia erittäin aktiivisia, uskollinen, ylisuojeleva, erittäin älykäs, ja tottelevainen. Kehonsa koko antaa heille voimaa ja valtaa. Koska niiden suosio, saksanpaimenkoira valetaan pääasiallisena tai toissijainen ominaisuus monissa TV, elokuva, ja koominen tuotantoja. Kaksi tunnetuin Saksanpaimenkoira näyttelijät olivat Strongheart ja Rin Tin Tin.Saksanpaimenkoirat voi elää jopa 13 vuotta, ja tuottaa 8 pentua. Uros Saksanpaimenkoira pääsee korkeus 24C26 tuumaa ja saada jopa 60C100 lbs. Toisaalta, naisten saksanpaimenkoira voi olla keskimääräinen korkeus 22-24 tuumaa ja keskimääräinen paino 70-80 kiloa.

Yhteinen värit tämän koiran rotu kuuluu; tan ja musta, punainen ja musta, musta ja kerma, musta ja hopea, kaikki mustia, ja soopeli. Koirat, joilla kaikki valkoiset, maksa- tai sinistä väriä diskataan monissa näyttelyissä. Saksanpaimenkoira koirat voivat olla kolmenlaisia ​​takki; lyhyt, muhkea ja pitkä takki. Pitkä takki on harvinainen lajike keskuudessa Saksanpaimenkoirat.

Yhteenveto:

1. Sekä GSD ja Alsacen ovat nimiä samalle koiran rotu tunnetaan saksanpaimenkoira. Rotu on muutamia nimiä kuten Saksan nimi, Deutscher Sch? Ferhund. Englanti käännös on 'saksanpaimenkoira', jonka lyhenne Englanti nimi 'GSD' ja lyhyt muoto virallinen nimi, saksanpaimenkoira. Myös vaihtoehtoisia nimiä käytetään monissa Euroopan roduissa; Elsassin Wolf koira tai Alsacen lyhyitä.
2. Euroopan Rotujärjestöt nimeksi rodun purkamaan rodun saksalaisten juurista. Tuolloin Saksa oli epäsuosittu maassa ja oli negatiivinen kuva. Elsassin Nimi tuli Alsace-Lorraine. Se oli virallisesti pudonnut yhdeksi rodun 'virallinen nimet vuonna 2010.
3. Saksanpaimenkoira kuuluu Herding ryhmään ja on ensimmäinen rotu on koulutettu työkoira. Tähän päivään, monet Saksanpaimenkoirat toimivat osana poliisin ja armeijan monissa toiminnot, kuten tuoksu-työn rooleja ja pelastustehtäviin. Rodun hallussaan korkea uskollisuus, voimaa ja älykkyyttä.