Ero Sudet ja FoxesWolves vs Ketut

Sudet ja ketut kuuluvat samaan Canidae perhe, mutta ovat erilaisia ​​monessa suhteessa. On kokoerot, käyttäytyminen, ja metsästysmenetelmät.

Kettu on keskikokoinen ja mukana tulee kapea kuono ja pörröinen häntä. Kettu on paljon pienempi kuin susia ja on jopa pienempi kuin kaikkien muiden vastaavien Canidae perhe. Ketut eivät halua elää pakkauksissa, mutta vain kaksi tai kolme seuralaiset. Koska niillä on pieni rungosta, ne vain metsästää pienet eläimet eivätkä saalistavat suurempia eläimiä. Ketut syövät myös hyönteisiä, hedelmiä ja marjoja.

Verrattuna kettu, susi on suuri. Niillä on laaja ja raskas kuono. Toisin kuin kettu, susi on paljon pelkäävät ihmisten, koska ne ovat enemmän lihansyöjä luonto. Ketut ovat lähempänä ihmisiä. Sudet elävät pakkauksissa 6 10. Ne vaanivat suuria eläimiä.

Toisin kuin kettu, susi ulvoo. Sudet ovat pääasiassa nähdään pohjoisella pallonpuoliskolla taas kettuja nähdään lähes kaikkialla.Verrattaessa koko, sudet ovat suurempia. Aikuinen susi painaa noin 150 kiloa ja voi olla noin 3feet pitkä. Toisaalta, kettu painaa noin 30 kiloa ja voi olla noin 1 jalka pitkä.

Babes suden kutsutaan pentua, ja ne ketun kutsutaan sarjat. Vaikka pentu tulevat harmaa, valkoinen, ruskea ja musta väri, pakkaus voi tulla punainen, harmaa, hopea ja valkoinen väri.
Kettu ja susi ovat uhanalaisia ​​eläimiä.

Yhteenveto:

1. kettu on paljon pienempi kuin susi ja on jopa pienempi kuin kaikkien muiden vastaavien Canidae perhe. Aikuinen susi painaa noin 150 kiloa ja voi olla noin 3 jalkaa korkea. Toisaalta, kettu painaa noin 30 kiloa ja voi olla noin 1 jalka pitkä.
2. kettu on kapea kuono ja pörröinen häntä. Sudet ovat laaja ja raskas turpaa.
3. Ketut eivät halua elää pakkauksissa, mutta vain kaksi tai kolme seuralaiset. Sudet elävät pakkauksissa 6-10.
4. Ketut vain metsästää pienet eläimet eivätkä saalistavat suurempia eläimiä. He myös syövät hyönteisiä, hedelmiä ja marjoja. Wolves vaanivat suuria eläimiä.
5. Toisin kuin kettu, susi on paljon pelkäävät ihmisten, koska ne ovat enemmän lihansyöjä luonto.
6. Babes susien kutsutaan pentua ja että kettujen kutsutaan sarjat.