Ero Rain ja SuihkutRain vs. Suihkut

Katsojat voivat ei maksa paljon huomiota televisiolähetyksen; kuitenkin, sää ennustelaitokset käyttävät usein termejä, jotka saattavat vaikuttaa melko tavallisia aluksi, mutta todella teknisiä ammattikieli valtakunnassa sääennusteita. Näitä ovat termejä sade ja suihku.

Meteorologit ja sää asiantuntijoiden keskuudessa ovat kaikki tulleet hyväksyä nämä ehdot, koska ne auttavat rajata määritelmää joidenkin sekava sääilmiöt. Nämä termit ovat myös sanottu olevan enemmän johdonmukainen ja tarkka merkintöjä tällaisista tapahtumista. Kyllä, sade ja suihku ovat kaksi yleisintä termejä, joita käytetään kuvaamaan sää. Joten miten nämä kaksi käsitettä eroavat toisistaan? Välttääkseen hämmennystä, ja lopettaa vaihdettavissa käytön molempia termejä, edelleen lukea.

Rain pidetään enemmän laajalle levinnyt ilmiö. Kun se on sateinen päivä, tai kun sataa, yksi näkevät kaatamalla sadeveden lähes kaikki (tai kaikki) alueilla. Tämä sateinen episodi myös kestää pidempään. Sateet ovat myös olevan peräisin sumupilviä.

Kääntäen, suihkut ovat enemmän hajallaan kuin sade. Tässä yhteydessä on olemassa erilaisia ​​suihkuja, tai sademäärä jakaumat luokiteltu. Eristetty suihkut ovat ne, jotka on jaettu tietyn ajan kuluessa. Toiseksi, paikallinen suihkut on sade, joka tapahtuu paljon pienempi peittoalueella. Myös ns hajanaista suihkut. Sanasta 'hajanaista', tämä suihku tapahtuu epäsäännöllisesti tietyllä alueella.

Vaikka tämä esiintyminen on myös luokiteltu vetenä, toinen ominaisuus suihkuja on, että ne eivät kattavat laajan maantieteellisen alueen, siksi termi paikallinen suihkut kuten edellä mainittiin. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että se voi kaataa (sade) keskustan alueella, kun se on vielä kuivalle asuinalueille. Olet ehkä jo nähneet monia tapauksia, joissa olet itse nähnyt suihkut. Tältä osin ei pitäisi 't olla yllätys joillekin, jos he näkevät sen sataa jossain kaukana pohjoisessa, kun taas niiden sijainti pysyy melko kuivana ilman mitään merkkiä sateesta ollenkaan. Lisäksi suihkut nähdään usein kestää lyhyemmän aikaa kuin todellinen sade . He myös alkavat, ja tai lopussa, voimakkaampaa kuin sade. Lopuksi suihkut (yleensä lähtöisin kumpupilviä) voidaan mukana rankkasateet, ja jopa rakeita, mutta se on vähemmän vakaa kuin yleisempää sade.Kaiken sade ja suihkut eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. kattavuuden, sade kattaa yleensä paljon laajemmalle alueelle kuin suihkut.

2. tiirat kesto, sade kestää yleensä kauemmin kuin suihkut.

3. Mitä esiintymisen, suihkut usein alku ja loppu voimakkaampaa (äkillinen) verrattuna sateiden.