Ero Torjunta-aineet ja lannoitteetTorjunta-aineet vs Lannoitteet

Torjunta-aineet ja lannoitteet ovat hyvin tarvitaan kasvi kasvaa healthfully.

Lannoitteet, jotka tulevat kuivassa ja nestemäisessä muodossa, rehu kasvin tarvittavat ravintoaineet. Lannoitteet ovat saatavilla orgaanisia ja epäorgaanisia yhdisteitä. Torjunta-aineita käytetään laitoksissa eliminoimiseksi, estää tai tuholaisten kuten; etanoita, hyönteisiä, sienitaudit (Smuts, home, ja hometta), ja etanat.

Sen lisäksi estää ja tuholaisten, torjunta-aineet tappavat myös muita vikoja, kuten ladybugs, mehiläiset ja vastaavat. Torjunta-aineet sisältävät hyönteisten, sienitautien ja rikkakasvien torjuntaa materiaaleja, ja jyrsijöiden myrkkyjä. Nämä torjunta-aineet toimivat tuhoamalla, estää, ja hylkivät haitalliset organismit. Useimmat torjunta-aineet vaikuttavat hermostoon organismin.

Kuten kasvit kasvavat, ravinteet maaperään saada köyhdytettyä ja palaudu luonnollisella tavalla. Se on tässä, missä lannoitteita tarvitaan lisätä ravinnepitoisuuksia. Kasvit tarvitsevat yleensä fosforia, typpeä, kaliumia ja sen kasvua. Lannoitteet sisältävät kaikki nämä vaihtelevalla ja sisältää myös muita ravintoaineita, kuten sinkkiä ja rautaa.Aivan kuten torjunta-aineet ja lannoitteet ovat käyttökelpoisia kasvien ne ovat myös haitallisia. Torjunta-aineet aiheuttavat vakuuden haittaa muille eliöille. Torjunta-aineet ovat myös myrkyllisiä ihmisille ja myös hyödyllisiä hyönteisiä kuten mehiläisiä. Kun puhutaan haittaa lannoitteiden, se virtaa maahan vettä, joka voi saastuttaa vettä. Tämä on erittäin myrkyllinen. Lisäksi lannoitteet myös parantaa kasvua haitallisten vesieliöiden kuten levien, jotka voivat muuttaa vesiekosysteemejä.

Yhteenveto:

1. Lannoitteet, jotka tulevat kuivassa ja nestemäisessä muodossa, rehu kasvin tarvittavat ravintoaineet. Torjunta-aineita käytetään kasveihin poistamiseen, estää tai tuholaisten kuten; etanoita, hyönteisiä, sienitaudit (Smuts, home, ja hometta), ja etanat.
2. Torjunta-aineet sisältävät hyönteisten, sienitautien ja rikkakasvien torjuntaa materiaaleja, ja jyrsijöiden myrkkyjä.
3. Useimmat torjunta-aineet vaikuttavat hermoston organismeja.
4. Kasvit tarvitsevat yleensä fosforia, typpeä, kaliumia ja sen kasvua. Lannoitteet sisältävät kaikki nämä vaihtelevalla ja sisältää myös muita ravintoaineita, kuten sinkkiä ja rautaa.
5. torjunta-aineet aiheuttavat vakuuden haittaa muille eliöille. Torjunta-aineet ovat myös myrkyllisiä ihmisille ja myös hyödyllisiä hyönteisiä kuten mehiläisiä.