Ero saukkoja ja BeaversOtters vs Beavers

Pinnalla, ensi silmäyksellä, ei voi tuntua paljon eroa saukot ja majavat. Ne ovat kuitenkin hyvin erilaisia ​​eläimiä, ja jopa tulevat eri järjestyksessä.

Saukko kuuluu tilauksen Carnivora. Majava on jäsenenä Rodentia-. Tämä perustuu joitakin fyysisiä eroja, vaan myös korostetaan tärkein ero niiden elämäntapa. Saukko on lihansyöjä, kun taas padon rakentamisen majava on jyrsijä, ja suosii kasvissyöjä elämäntapa.

Saukko on sukulainen lumikko. Majava on suhteellinen rotan. Vaikka ne säilyttävät hyvin samanlaisia ​​ominaisuuksia, niiden yleistä alkuperä erot luovat erilaisia ​​käyttäytymistapoja, ja erilaiset ominaisuudet tutkimus.

Fyysinen ulkonäkö kukin on myös hieman erilainen. Majava on hieman kyykky, rakennettu lyhyempi ja stockier tavalla, kuten husky pikkumies. Pitkänomainen pyrstö majava käytetään uinti, rakennus, ja kommunikoida muiden majavia, ja on hyvin erottuva. Vaihtoehtoisesti saukko 'keho on pidempi, ohuempi sen rakentaa, ja on häntä, joka on pitkä, mutta kapeneva.

Beaver rakentaa pato, tai jättää, hänen elinympäristö. Nämä ovat yleisesti pitkin virtoja, matala joet ja muut korkean pääsy sivujokia. Nämä elinympäristöt voivat olla hyvin monimutkaisia ​​ja suuria taloon kokonaisia ​​perheitä aikana pariutumisen aikana.

Saukkoja, toisaalta, elävät mitä kutsutaan Holt. Holt on kuin piilotettu reikä veistetty alla osa maisemaa. Kaatuneen puun tai suuren kiven voi tarjota hyvän sisäänkäynti saukko, vaikka monta kertaa hän rakentaa hänen sisäänkäynnin veden alla estää maa saalistajat pysty tulla alueelle.

Otters taipumus elää joen, ja pitkin pankkeja niiden parempi ympäristö. Tämä antaa heille pääsyn hyvä metsästysmaille, antaen heille helppo pääsy joiden kotipaikka. Toisin kuin majava, joka haluaa rakentaa yli pienempi vesistö, saukko voi elää reunalla syvään veteen.

Yhteenveto:

1. Saukko on lihansyöjä.

2. Majava on kasvissyöjä.3. Saukko kuuluu järjestyksessä Petoeläimet.

4. majava kuuluu Rodentia-.

5. Saukko liittyy lumikko.

6. Beaver liittyy rotta.

7. Saukko on pidempi, ohuempi, ja on kapeneva häntä.

8. Majava on lyhyempi, stockier, ja on kertoa tarina pitkä, litteä häntä.

9. Beavers asuvat patoja.

10. saukkoja elävät Holts.

11. Beavers mieluummin matalammissa vesissä kahdella rannalla riviä (jos mahdollista).