Ero ACA ja AKCACA Vs AKC

Kaksi amerikkalaista koiran rekisterit näyttää olevan päällä kilpailuun. Ne ovat ACA ja AKC. Nämä kaksi eivät ole ainoa amerikkalainen rekisterien kulmahampaat ympärilleen on paljon enemmän muita vastaavia yrityksiä. Lisäksi on olemassa useita vastaavia rekisterin seurat palvella samaa tarkoitusta kuin AKC tai ACA muissa maissa ympäri maailmaa.

Ilman minkäänlaista puolueellisuudesta, AKC on todella enemmän hyvämaineinen rekisterin kuin ACA. Tämän vuoksi niiden palvelut ovat epäilemättä paljon kalliimpaa verrattuna vastaan ​​jäljittelijöitä. Muuten, AKC on lyhenne American Kennel Club, joka on vanhin koira rekisterin Yhdysvalloissa

Mutta ajattele tätä, se doesnt 't tarkoita, että koska koira on AKC rekisteröity, se automaattisesti pidetä laadun koiran eikä se merkitse, että kasvattaja on aina hyvämaineinen yksi. Tämä tarkoittaa sitä, että koira 'vanhemmat olivat sekä rekisteröity AKC, joten se voidaan pitää puhdasrotuisten koirien. Sanomattakin on selvää, se on vain erittäin todennäköistä, että ostaa AKC rekisteröity koira antaisi ostajalle enemmän mahdollisuuksia ostaa koirien parasta laatua ja ne, jotka toivat esiin luotettava koirankasvattajien.

Tyhjentäminen asioita, se ei ole vastuussa seuran kasvattaa koirien '' se on vain rekisteriä. Myös AKC ei hyväksy mitään ulkopuolella koira syrjään niistä, jotka tulivat jälkeläisistä oman AKC rekisteröity kulmahampaat. Yksi poikkeus kuitenkin, kun kyseessä sanelee, että koira on peräisin toisesta maasta ja on rekisteröity vastaavan rekisterin klubi. Tässä tapauksessa, koira on oikeutettu AKC rekisteröintiä kautta cross rekisteröintiä.

AKC rekisteröinti voi olla muoto sosiaalisesta asemasta koirille, koska ostaa tai omistaa ei-AKC rekisteröity koira voi nostaa punainen lippu useimpien koiran ostajille tai Koiraharrastajien. AKC ei ole myös yritys, joka arvioi koiran jos se sopii tietty laatukriteereille tai ei, se on vain siellä helpottaa rekisteröintiä, puhdasrotuisten koirien ja pitää se niiden tiedot ikuisesti. Se pitää kirjaa koiran 's vanhemmuus tai perimää.Kaikkein ilmeisistä syistä, muun rekisteröinti yritykset ovat itäneet kuin ACA (American Canine Association) antaa houkutteleva koiran sertifikaatit mahdollisille koiran ostajille. Ne mahdollistavat koira voidaan 'rekisteröity' niiden vyö. Mitä tulee niiden palvelujen, ACA ylpeilee edullisempi joukko koiran palveluja. Ne voivat jopa tarjota joidenkin rekisteröityjen koirien ilmaisen vet ja koiran kouluttaja käyntiä.

1. AKC on vanhin koira rekisterin kuin Yhdysvaltoihin verrattuna ACA, joka on vain uudempi rekisteriä.

2. AKC on enemmän hyvämaineinen koira rekisterin seuran kuin ACA.