Ero Levät ja sienetLevät vs. Sienet

Kun joku kysyttiin ero levät ja sienet, nopea vastaus on erittäin todennäköistä, että levät ovat vihreitä limainen asia, että voit tarkkailla juuressa akvaarion tai alareunassa altaan jäädessään klooraamattomat. Sienille, nämä ovat sieniä, jotka voit helposti nähdä metsän tai jopa omalla takapihallaan. No, tämä on luultavasti yksinkertaisin visuaalinen ero näiden kahden välillä.

Päällimmäisenä, sienet on monikossa muodossa sieni. On olemassa monenlaisia ​​kuten esimerkiksi muotit, hiivat ja suosituin '' sieniä. Sienet pystyvät hajottamaan orgaanista ainesta paljon nopeammin. He kirjaimellisesti syövät käytettävissä ravintoaineita, kuten siinä tapauksessa, että syömättä hedelmien, että 's jäljellä auki säännöllisin lämpötilassa. Sen jälkeen jonkin aikaa, tämä hedelmä tulee syötäväksi kelpaamaton, koska muotit alkavat surround ja syödä sitä. Ne ovat' hajottajia 'että tuo jotakin takaisin maahan (muuttuviin orgaaninen osaksi epäorgaaninen).

Ne on kuvattu sekä symbioottinen ja loisten. He yrittävät ruokkia itseään käyttämällä hiilen muista organismeista. Huomioi, melkein mitä ovat rakenteellisesti hiileen: ihmisiin, kasveja, hyönteisiä, ja useimmat eläimet.

On joitakin sieniä, joiden tiedetään olevan syötävä kuin Portobello sienet, olki sienet ja osterivinokkaat. Sinihomejuustoa on myös suosittu ruoka, joka on peräisin sienistä. Tästä huolimatta on vielä monia sieniä, joita pidetään vaarallisia nieltynä. Sinänsä ei ole suositeltavaa syödä sieniä, että juuri nähdä jossain muualla kuin metsässä ja metsän. Usein nämä sienet ovat myrkyllisiä luonteeltaan. Siitä huolimatta, että sienet Aren 'T luokitella eläimiä ne ovat epäilemättä vielä kasveja. Itse asiassa ne luokitellaan isoon ryhmään erillinen kasveista ja eläimistä' 'Kingdom Fungi.Levät (yksikkö levä) ovat erilaisia, koska ne ovat kasvien kaltaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että ne tekevät fotosynteesissä, koska ne käyttävät valon energiaa ravintoa päälle kaikki mineraalit he saavat vedestä ympäröivän niitä. Siten ne muuntavat epäorgaanisen osaksi orgaanista materiaalia. Lisäksi levät sanotaan olevan alkuperä primitiivinen laitostyyppejä. He olivat biologinen esi monet nykypäivän 's korkeampia kasveja. Kuten sienet, jotkut levät (ts merilevät) ovat syötäviä.

1. Levät ovat kasvien kaltaisia ​​toisin kuin sieniä.

2. Levät enimmäkseen viihtyvät tai vedenalaisen taas sienet kasvavat maalla.