Ero Roaches ja Water BugsRoaches vs Water Bugs

Särkikalat tai torakat ovat hyönteisiä, joista termiittejä kehittynyt. Toisin kuin useimmat hyönteiset, jotka ovat pieniä, ne ovat suurempia, yöllinen, ja ajaa valolta. Ne viihtyvät erilaisissa ympäristöissä, mutta mieluummin lämmin alueilla.
Roaches on tasainen elimet, pienet päät, ja leveä elimissä. Niillä on suuret silmät ja pitkä, taipuisa antennit kaksi paria siipiä. Ulompi siivet ovat kovat suojaa, ja toiset on tarkoitettu purjehtii. Heidän suunsa sijaitsevat alemmalla puolella päätä.

Parittelua ja ryhmittyminen, he lähtevät kemiallisia reittejä niiden jätteiden asia, jota muut torakoita seurata löytää ruokaa ja muita torakoita. Ne yleensä ryhmitellä ja elää parvia, mieluummin elää yhdessä muiden torakoita kompakti alueilla. Houkutella naaraita pariutumisen, mies torakoita laulaa erityinen laulu, ja naisten torakoita ovat niitä, jotka kuljettavat niiden munia. Koska ne kuoriutuvat ja kasvaa nuori torakoita, ne pysyvät emänsä kanssa, joka kuljettaa niitä ympäriinsä.

Vaikka torakoita syödä mitään, ne eivät ole tiedossa saalista muilla eläimillä. He mieluummin syövät kasveja, puu-, paperi-, ja muut eläinten elintarvikkeita. Jotta suojautua pedoilta, torakoita piiloutua kaikkea mikä liikkuu kohti niitä.
Vesi vikoja, toisaalta, ovat hyönteisiä, jotka ovat vesi- ja kutsutaan todellinen veden vikoja. He elävät makeassa vedessä, liittäen itsensä kasveja, oleskelevat mutaa, uinti, tai lentävät välillä vesistöön.
Heidän kehonsa voi olla tasainen tai pyöristetty ja, kuten torakoita, heillä on kaksi siipeä. Heidän antennit ovat lyhyitä ja pieniä. Vaikka useimmat silmät, jotkut lajit eivät. Niiden koot ja painot ovat samat kuin torakoita, mutta heillä on enemmän erilaisia ​​värejä, jotka voivat olla musta, sinivihreä, ja tan.Ne yleensä elävät omasta ja yhteyden muihin veden vikoja vain pariutumisaikana jossa tanssitaan vedenpinnan houkutella naisilla. Vaikka naisilla yleensä kuljettaa nuori, jotkut lajit ovat miehillä kuljettaa munat. Ne syövät kasveja, ja ne myös tappaa eläimiä, kuten pienet kalat ja muut hyönteiset ruokaa. Kuten torakoita, ne myös puolustaa itseään piilottamalla, mutta niillä on myös kyky torjua pureskelemassa vihollisia tai puukotus heitä puhujakorokkeelle.

Yhteenveto:

1. Roaches tai torakat ovat yöllisiä hyönteisiä kun vesi vikoja ovat vedessä hyönteisiä.
2. Roaches asuvat maalla etenkin lämpimillä alueilla taas vettä bugeja elävät vedessä.
3. Molemmat hyönteisiä puolustautua piilottamalla. Mutta kun torakoita juosta valolta ja kaikkea mikä liikkuu kohti niitä, vesi bugeja joskus taistella puremalla tai puukotus niiden saalistajat.
4. Roaches on tasainen elimet ja pitkät antennit vaikka vesi vikoja voi olla pyöreä elinten sekä, ja ne ovat lyhyitä ja pieniä antenneja.
5. Roaches elävät laumoittain mieluummin yhdistää muihin torakoita vaikka vesi vikoja asuvat yksin ja saada yhteyttä muihin veden vikoja vain kytkemisen aikana.