Ero Tropical Storm ja Hurricane Tropical Storm vs Hurricane

Hurrikaanit ja trooppiset myrskyt ovat molemmat erittäin suuria myrskyjä. Ne ovat molemmat trooppinen luonto, ja niiden välinen ero on siinä, tuulen nopeus. Hurrikaanit ja trooppiset myrskyt aloittaa trooppinen masennus. Tropical painaumia aloittaa pienpainealueelle yli valtameren jonka avulla on mahdollista saada suurempia ja vahvempia. Trooppinen painaumat eivät saa nimeä, mutta ovat numeroita kuten 'trooppinen masennus 4' jne. Kun tuulen nopeus kasvaa ja piikit 39 mph, sitten trooppinen masennus annetaan nimi National Hurricane Center, esimerkiksi 'Tropical Storm Irene.' Kun tuulen pitää nopeutumassa ja tavoittaa yli 74 mph, siitä tulee hurrikaani. Nimet hurrikaanit ovat samat yhteiset tunnistamista koko maassa, kuten 'Hurricane Irene.'

trooppiset myrskyt
Trooppiset myrskyt ovat äärimmäisen matalapaine yli valtameren cyclonic kierto tuulet. Niitä voidaan pitää erittäin vahvana ukkosta. Trooppinen myrsky kutsutaan trooppisten myrskyjen, koska ne kehittävät yleensä tropiikissa. Yleensä kieli, ihmiset viittaavat trooppisten myrskyjen kuten trooppisten hirmumyrskyjen myös siksi cyclonic taipumus tuuli, mutta tämä käyttö on virheellinen. Trooppisten hirmumyrskyjen ovat todella koko sää järjestelmiä, jotka ovat trooppiset painaumia, trooppiset myrskyt ja hurrikaanit.

Trooppinen myrsky on luokiteltu sen nopeus. Kun tuulen nopeus on välillä 39 mph 73 mph, trooppinen masennus kehittyi luokitellaan trooppinen myrsky. Esimerkiksi kun Irene osuma New York City, se oli menettänyt tuulen nopeus ja pidettiin trooppinen myrsky sijaan hurrikaani. Se ei aiheuttanut paljon vahinkoa tällä alueella verrattuna North Carolina, jossa tuulen nopeus riitti luokitella 'Irene' kuin pyörremyrsky. Hirmumyrskyjen kuljettaa lämpöä korkeammilla leveysasteilla alemmasta leveysasteilla. Tämä on tärkeä luonnonilmiö.

Hurrikaanikeskuksen alkoi antaa nimet trooppisten myrskyjen vuodesta 1953. Syynä nimeämällä ne oli niin, että se oli helpompi tunnistaa myrskyn nimen koko maassa eikä sen logistiikkaa. The Hurricane Centerin päättää nimet käytettävä vuosittain etukäteen; luettelo on seurannut nimeämään hirmumyrskyjen. Aiemmin vain naiset 's nimiä käytettiin nimeämiseen trooppisten myrskyjen ja hurrikaanien, mutta vuodesta 1979, miesten' s ja naisten 's nimiä käytetään vuorotellen kuvioita.Hurrikaani
Hurricanes pidetään intensiivistä, cyclonic tai pyöriviä sääjärjestelmien muodostivat yli valtamerten yleensä tropiikissa johtuen muodostumista alhainen masennus alueilla tuulen nopeus ylittää 74 mph. He ovat spiraalin muotoisia ja hyvin määritelty silmä, joka erottaa sen muista hirmumyrskyjen. Hurricanes on havaittu olevan halkaisijaltaan pienempi kuin keskileveysasteiden myrskyjen. Hurricanes muodostuu johtuen ilma kierteestä sisäänpäin vastapäivään. Se on voimakkain alemmilla korkeuksilla, mutta kierto heikkenee, joiden korkeus ja lopulta kääntyy myötäpäivään yläosassa myrskyn.

Yhteenveto:

1. Tropical myrskyt ovat äärimmäisen matalapaine yli valtameren cyclonic kierto tuulet. Hurricanes pidetään intensiivistä, cyclonic tai pyöriviä sääjärjestelmien muodostivat yli valtamerten yleensä tropiikissa johtuen muodostumista alhainen masennus alueilla.
2. Kun tuulen nopeus on välillä 39 mph 73 mph, trooppinen masennus kehittyi luokitellaan trooppinen myrsky. Kuitenkin, kun tuulen nopeus ylittää 74 mph, sitä kutsutaan hurrikaani.
3. Hurricanes on havaittu olevan halkaisijaltaan pienempi kuin keskileveysasteiden myrskyjen.