Ero Lions ja TiikeritLions vs Tigers

Vaikka sekä leijonat ja tiikerit ovat luonnonvaraisia ​​eläimiä, jotka kuuluvat kissan perhe, on monia eroja näiden kahden isot kissat.

Niiden ulkonäkö on Selvin ero leijonan ja tiikerin. Tigers on lihavoitu, mustaa raitaa ympäri kehoaan, kun taas leijonat ei ole raitoja. Tigers ei myöskään ole manes kuten mies leijonat. Mies leijonat ovat suuri harja ympärillä kasvoja.

Fyysiset ominaisuudet eroavat myös leijonia ja tiikereitä. Tiikerit ovat pidempiä kuin leijonat, enemmän lihaksikas, ja yleensä painaa enemmän, vaikka leijonat ovat pidempiä kuin tiikerit. Tigers on vahvempi jalat, ja ovat paljon aktiivisempia ja ketterä verrattuna leijonat. Luonteeltaan tiikerit pidetään aggressiivisempi kuin leijonat. Mies leijonat ovat edes ajatellut olla laiska tavalla, ja ei tee mitään, ellei niitä todella on. Tiikerit ovat hallitsevampi iso kissa kun leijonat ja tiikerit verrataan. Jopa useita tapauksia, joissa niiden geenejä on sekoitettu, geenit tiikeri ovat osoittautuneet näkyvämpiä kuin leijona 's geenejä.

Lions yleensä haluavat asua suurissa ryhmissä, ja näitä kutsutaan 'ylpeä'. Vuonna ylpeys tulee olemaan yksi mies leijona, joka on pää heimon, sekä useita muita uroksia ja naaraita. Se on nainen leijona jotka metsästävät ruokaa savannilla. Naaraat tuovat saaliinsa takaisin ylpeys, ja siksi mies leijonat luottaa naaraat ruokansa.

Toisaalta, tiikerit mieluummin elää ja metsästää yksin. Tigers metsästää oman saaliinsa viidakossa, ja sitten syödä saaliinsa yksin. Siksi voidaan sanoa, että leijonat ovat varmasti enemmän seurallinen kuin tiikerit.

Yhteenveto:Mitä ulkonäkö, leijonat ja tiikerit näyttävät täysin erilainen. Tiikerit ovat raskaampia paino, enemmän lihaksikas, ja on mustaa raitaa ympäri kehoaan. Lions ei ole raitoja.

Mies leijonat on valtava harja hiukset noin heidän kasvonsa; tiikereitä ei ole harja.

Lions elävät ryhmissä, mutta tiikerit mieluummin olla yksin.

Tiikerit pidetään aktiivisempi ja ketterä kuin leijonat, ja nopeammin.