Ero Alsatian ja saksanpaimenkoiraAlsatian vs saksanpaimenkoira

Puhuttaessa koiraroduista Alsacen ja saksanpaimenkoira, suurin osa ihmisistä piti kaksi niin erilaista. Se on yksi niistä väärinkäsityksiä, että ihmiset ovat noin koiraroduista että Elsassin ja saksanpaimenkoira ovat erilaisia ​​rotuja.

Kenenkään ei tarvitse ajatella Elsassin ja saksanpaimenkoira kahtena rotuja. On olemassa paljon ihmisiä, jotka voivat puhua yleisesti noin ero näiden kahden rotujen. Nämä kaikki keskustelut ovat perusteettomia eivätkä sisällä ripaus totuus. Tosiasia on, että ei ole mitään eroa näiden kahden välillä. Ainoa ero on, että niitä kutsuttiin eri nimillä eri maissa.

Alsacen rotu oli niin kutsuttu jälkeen Alsace-Lorraine raja Ranskan ja Saksan. Saksalainen Shepard saa nimensä Saksa. Koira oli alun perin nimeltään 'Deustcher Schaferhund', joka tarkoitti 'Saksanpaimenkoira'.

Saksan paimen rotu havaittiin Saksassa niin pitkälle kuin 1899 oli kasvatettu niin työkoira. Se oli myös kasvatettu sen suojaavaa vaistot ja korkea älykkyys. Se oli toisen maailmansodan aikana I ja II että Saksan Shepard koiria kutsutaan Alsacen Wolf koiria. Brittiläinen ei halua olla leimautumista sana 'Saksan' kytketty koira aikana maailmansodan. Myöhemmin sana Wolf otettiin pois ja se vain meni nimellä Alsacen.Tämän lisäksi yksinkertainen ero terming koiran kahdella tavalla, ei ole mitään eroa. Elsassin on saksanpaimenkoira vain.

Vaikka monet ihmiset ovat edelleen sekoittaa kaksi termiä, ei tarvita mitään sekaannusta. Molemmat nimet Elsassin ja saksanpaimenkoira koskee samaa rotua.

Yhteenveto

1. Molemmat nimet Elsassin ja saksanpaimenkoira sovelletaan samoihin koiran rotu.
2. On olemassa paljon ihmisiä, jotka voivat puhua yleisesti noin ero näiden kahden rotujen. Nämä kaikki keskustelut ovat perusteettomia eivätkä sisällä ripaus totuus.
3. Ainoa ero Elsassin ja Saksan Shepard on, että niitä kutsuttiin eri nimillä eri maissa.
4. Alsatian rotu oli ns jälkeen Alsace-Lorraine raja Ranskan ja Saksan. Saksalainen Shepard saa nimensä Saksa. Koira oli alun perin nimeltään 'Deustcher Schaferhund', joka tarkoitti 'Saksanpaimenkoira'.