Ero suppilopilvi ja TornadoSuppilopilvi vs Tornado

Viime vuosina, näyttää siltä, ​​että on ollut hyökkäykseltä luonnon katastrofeista maihin, näennäisesti tyhjästä '' kuten hirmumyrskyt, maanjäristykset ja tsunamit. Osa että meidän pitäisi olla valmiita on oppia perusasiat luonnonkatastrofeja, jotka voivat vaikuttaa meihin. Täällä me katsomaan tärkeimmistä eroista ja yhtäläisyyksistä suppiloon pilvi ja tornado.

Ensinnäkin, mitä ovat suppilopilvi? Kuten nimi kertoo, nämä ovat pilvet, jotka muotoinen suppilo, ja he todella koostuvat pisaroiden kondenssiveden. Vesi on yhdistetty pylvääseen tuulen, joka ulottuu pohjan pilven '', joka ei oikeastaan ​​päästä maahan tai merenpinnasta.

Suppilopilvi liittyy yleensä supercell ukkosmyrsky joka on laajamittainen kierto. Kun suppilopilvi koskettaa maata '', joka on aika, jolloin siitä tulee tornado. Vaikka on totta, että on olemassa suppilopilvi joka myöhemmin osoittautuvat tornadot, on olemassa paljon suppilopilvi jotka pysyvät tässä tilassa, koska ne eivät pääse kosketuksiin maahan. Useimmissa tapauksissa silmissä suppilopilvi olisi aihetta etsivät suojaa, koska se voi muuttua täysimittaiseksi tornado.

Tornadoes, toisaalta, ovat tutumpi, mutta erittäin vaarallinen sääilmiö. Se 'sa väkivaltaista, pyörivä Ilmapatsaan joka koskettaa maahan ja kumpupilviä. Tornadoes voi olla useita erilaisia ​​ja vahvuuksia, jotka sisältävät landspout, vesipatsas ja useita pyörteen tornadoja. Kanavapolku pilvi on vain täplikäs visuaalisesti, kun se kulkee yläpuolella, mutta tornadot havaitaan kautta Pulse-Dopplertutka.

Lopussa päivän, nähdä suppilopilvi tarkoittaa, että voit vain on jäänyt katastrofi, kun kohdataan täyden räjähdys tornado on samanlainen kokee luontoäidin 'viha. Ei ole väliä, kumpi näistä kahdesta kohtaat, on parasta valppauteen aina, ja etsiä suojaa tarvittaessa '' niin, että voit pysyä poissa haittaa 's tavalla.Yhteenveto:

1. suppilopilvi on erityinen tyyppi pilvi koostuu pisaroiden tiivistyneen veden ja ilman, kun tornado on tietyntyyppistä suppilopilvi.

2. suppilopilvi pyörii ilmaa, joka ei tee sitä maahan, kun tornado on ilmapatsaan joka väkivaltaisesti pyörii ja ulottuu pilvestä maahan.