Ero Hornetit ja keltainen takitHornets vs Yellow Jackets

Hornetit ja keltainen takit kuuluvat Vespidae perheen hyönteisiä. Molemmat hyönteisten kutsutaan sosiaalinen ampiaisia. Vaikka nämä kaksi hyönteiset tiettyjä yhteisiä piirteitä, ne ovat hyvin erilaisia.

Kuten nimestä voi päätellä, keltainen takki on musta runko keltainen. Toisaalta, Hornetit on punaruskea runko on keltainen. Voidaan myös nähdä, että keltainen takki on voimakkaampia mustaa ja valkoista raitaa kuin Hornetit.

Yksi tärkeimmistä eroista välillä nähdään Hornetit ja keltainen takit on niiden pesiä. Hornet rakentaa ovaalinmuotoinen pesiä maanpinnan yläpuolella. Ne yleensä rakentaa pesiä puita ja pensaita. Toisaalta, keltainen takki rakentaa pesän juuri pinnan alla tai päällä.

Voidaan myös törmännyt eroa niiden kokoa. Hornetit ovat suurempia kuin keltainen takki.Verrattaessa aggressiivisuus, sekä Hornetit ja keltainen takit ovat aggressiivisia ja aiheuttaa tuskallista pistot. Mutta se nähdään, että keltaiset takit ovat aggressiivisempia kuin Hornetit. Hornetit yleensä pistävät vain, jos ne pitävät niiden pesä on uhattuna.

Toinen huomattava ero Hornetit ja keltainen takit on heidän ruokansa parempana. Keltainen takit voidaan kutsua scavengers. Hornetit yleensä syövät eläviä hyönteisiä. Keltainen Jackets parvi ympäri roskat ja roskakorit loppukesällä kausi kuin he rakastavat makeisia. On myös huomattava, että kesällä, Yellow Jacket työntekijöiden syöttää toukat kanssa muut hyönteiset.

Yhteenveto
Keltainen takit ovat musta runko keltainen. Toisaalta, Hornetit on punaruskea runko on keltainen.
Keltainen takit ovat voimakkaampia mustaa ja valkoista raitaa kuin Hornetit.
Hornetit ovat kooltaan suurempia kuin keltainen takki.
Hornet rakentaa ovaalinmuotoinen pesiä maanpinnan yläpuolella. Ne yleensä rakentaa pesiä puita ja pensaita. Toisaalta, keltainen takki rakentaa pesän juuri pinnan alla tai päällä.
Keltainen takit voidaan kutsua scavengers. Hornetit yleensä syövät eläviä hyönteisiä.
Keltainen Jackets parvi ympäri roskat ja roskakorit loppukesällä kausi kuin he rakastavat makeisia. On myös huomattava, että kesällä, Yellow Jacket työntekijöiden syöttää toukat kanssa muut hyönteiset.