Ero Akbash ja PyreneläisetAkbash vs Pyreneläiset

Akbash ja Pyreneläiset ovat karjan vartija rotuja. Molemmat rodut ovat tunnettuja valtava elin, valpas ja terävä äly. Mutta silloinkin ne eroavat monin tavoin, kuten niiden ulkonäköä ja ominaisuuksia.Akbash on kotoisin Länsi-Turkissa, kuuluvat Akbaş alueelle. Toisaalta, Pyreneläiset on kotoisin Ranskassa ja Espanjassa. Se esti alueella Pyreneiden vuoristossa Pohjois-Espanjassa ja Etelä-Ranskassa.
Pyreneläiset rotuna tunnettiin 1400-luvulta. On sanottu, että Akbash kehitettiin noin 3000 vuotta sitten.
Yksi törmännyt pienen eron pituus ja paino näiden kahden rodun. Vaikka Akbash mukana heaight on 71-81 tuumaa, Pyreneläiset mukana korkeus on noin 69-81 tuumaa. Verrattaessa paino, ei ole paljon eroa Pyreneläiset ja Akbash.
Akbash ovat kevyempi kuin Pyreneläiset. Niillä on pitkät jalat ja runsaskarvaiset hännät ja ovat luonteeltaan sekä mastiffien ja näky koirat. He ovat hyvin suuria päät ja voimakkaat leuat. Akbash, jotka ovat valkoisia runsas ja valkoinen-johdossa koirilla, on kaksinkertainen takit, ominaisuudet omaavaa säätä.
Suuri Pyreneiden koirat ovat myös erittäin suuria ja lihaksikas. Aivan kuten Akbash, Great Pyreneiden mukana kaksikerroksinen takki Peitinkarva on pitkä ja alle turkki on paksu. Lisäksi takit ovat säänkestäviä. Ne tulevat valkoinen ruskeita merkkejä, kiinteä valkoinen, susi harmaa ja vaalean keltainen takit.
Yhteenveto
1. Akbash on kotoisin Länsi-Turkissa, kuuluvat Akbaş alueelle. Toisaalta, Pyreneläiset on kotoisin Ranskassa ja Espanjassa. Se esti alueella Pyreneiden vuoristossa Pohjois-Espanjassa ja Etelä-Ranskassa.
2. Akbash mukana heaight on 71-81 tuumaa, Pyreneläiset mukana korkeus on noin 69-81 tuumaa.
3. Verrattaessa paino, ei ole paljon eroa Pyreneläiset ja Akbash.
4. Pyreneläiset rotuna tunnettiin 1400-luvulta. On sanottu, että Akbash kehitettiin noin 3000 vuotta sitten.
5. Akbash ovat kevyempi kuin Pyreneläiset. Niillä on pitkät jalat ja runsaskarvaiset hännät ja ovat luonteeltaan sekä mastiffien ja näky koirat.
6. Akbash, jotka ovat valkoisia runsas ja valkoinen-johdossa koirilla, on kaksinkertainen takit, ominaisuudet omaavaa säätä.