Ero Sea taimenen ja lohenSea Trout Vs Salmon

Meritaimen, joka tunnetaan myös salmo trutta tunnetaan arvoitus. Heinäkuusta marraskuuhun ne vaeltavat meriin tai joen virtoja vain kutemaan. Naaras taimenet antaa 10000 munaa enemmän tai vähemmän. Parittelun jälkeen he tulevat takaisin mereen, jossa ne ovat yleensä pysyä lähellä rannikkoa (epäsuotuisilla alueilla, joilla makea vesi kulkeutuu helposti avomerellä).

Atlantin lohi, alias salmo salar pidetään 'kuningas kalaa.' Koko niiden eliniän he astua matkalle kuin muissa kaloja. Aikana nuoret, ne vaeltavat tuoreesta veden virrat kohti perinteisillä ruokailupaikkoja jossain Pohjois-Atlantin. Ne tulevat takaisin, jotta ne kutemaan. Yksi hämmentäviä ominaisuuksien joukossa tällainen lohi on niiden luontainen kyky palata samaan virtaan, jossa he olivat kuoriutuneet.

Molemmat kalat ovat vaeltavia luonteeltaan kanssa suuri meritaimenen pidetään tavallisesti tunnistettu väärin kuin lohi. Vaikeus usein tulee niiden vastaavia kokoja.

Erottaa kaksi, siellä 'on oikeastaan ​​rannan tarkista, että määritellään selkeästi tyypin lajien ottaen asteikolla count (on vinossa line) alkaen siitä takapäästä rasvaevän kohti kylkiviiva alla. Tulos C lohi on yleensä kymmenen-kolmetoista asteikot kun meritaimen on noin kolmetoista-kuusitoista.Taimen on myös suurempi ja huomattavasti pidempi suun verrattuna lohi. Takareunasta sen suuhun ulottuu hieman kauempana kuvitteellisen viivan hahmoteltu alaspäin silmästä. Kun kyseessä on lohen, sen silmät ja suu reunat ovat lähes linjassa.

Mitä tulee häntää, suuri meritaimenen voi olla näennäisesti kupera hännän kun levällään. Lohet, päinvastoin, on erottuva haarainen hännät.

Yleensä meritaimen on stouter ja laajempi kaulan häntää. Useimmat kalastajat ja kalastuksen harrastajat väittävät, että taimen usein livahtaa yksi 's sormien pitämän pyrstö. Salmons ovat erilaisia, koska ne voidaan turvallisesti pidetään.

Niiden muita fyysisiä ominaisuuksia, lohi on paljon hoikka ja virtaviivainen, kun taas toinen näyttää vähän pyöreämpi. Johtaja lohi on hieman huomautti kun taas meritaimen on pyöreämpi. Lopuksi lohi on vain muutamia paikkoja toisin voimakkaasti täplikäs taimen.
Vuonna meren testissä, lohi 's mittakaavassa määrä on noin 10- 13, kun taas meritaimen on 13-16.
Meri taimen on suurempi ja pidempi suun kuin lohi ja entinen 'hännän näyttää olevan kupera kun taas jälkimmäinen on hieman kaksihaarainen.