Ero Abalone ja Mother of PearlAbalone vs äiti Pearl

Se on todella sekava, kun joku pyytää eroa Abalone ja Mother of Pearl. Se on sekava siinä mielessä, että yksi viittaa kuori ja toinen viittaa organismin kuoren sisälle. Molemmat sanat Abalone ja Mother of Pearl ovat vaihdettavissa, että ihmiset eivät näe mitään eroa niiden välillä.

Äiti Pearl on kerros linjojen sisällä nilviäisten. Tunnetaan myös nimellä Nacre, äiti Pearl on loistava kerros, joka muodostaa säiliön sisäpuolella. Abalone ja helmi ostereita kutsutaan hyvä lähde äiti Pearl. Äiti Pearl käytetään pääasiassa koristella koruja, soittimia ja huonekalut. Äiti helmi on todella suojaava kilpi, joka nilviäisiä luoda. Äiti Pearl myös suojaa Mullocks infektioita ja vähentää myös ärtymys orgaanisia aineita, jotka tulevat kuori.

Mikä on Abalone? Abalone kuuluu perheeseen simpukankuoria ja on herkullinen kotilo. Abalone on kuori, joka muistuttaa korvaan. Kuoren Abalone on kohonnut kärki kohti keskustaa. Sisäpuoli Abalone muistuttaa äiti Pearl ja Abalone kuori käytetään pääasiassa koruja upotukset ja soittimia.

Se voidaan myös nähdä, että abalone on enemmän tumma sateenkaaren sävyt verrattuna Mother of Pearl, joka on maitomainen valkoinen sävy.

Vaikka äiti Pearl voidaan sai useista meri- ja makeanveden äyriäisiä, Abalone ei löytyy runsaasti. Lisäksi sato Abalone on myös rajoitettu.

Yhteenveto1. Molemmat sanat Abalone ja Mother of Pearl ovat vaihdettavissa, että ihmiset eivät näe mitään eroa niiden välillä.

2. äiti Pearl on kerros linjojen sisällä nilviäisten. Se tunnetaan myös Nacre.

3. äiti helmi on todella suojaava kilpi, joka nilviäisiä luoda. Äiti Pearl myös suojaa Mullocks infektioita ja vähentää myös ärtymys orgaanisia aineita, jotka tulevat kuori.

4. Abalone kuuluu perheeseen simpukankuoria ja on herkullinen kotilo. Abalone ja helmi ostereita kutsutaan hyvä lähde äiti Pearl.

5. Abalone on enemmän tumma sateenkaaren sävyt verrattuna Mother of Pearl, joka on maitomainen valkoinen sävy.