Ero Leopard ja Cheetah PrintLeopard vs Cheetah Print

Eläinten tulostaa jo pitkään käytetty muoti ja tyyli. Suuntaus juontaa juurensa antiikin ajoista, jolloin miehet täytyi taistella eläinten eloonjäämisen ja ruokaa. He mount eläinten päät kuten palkinnot ja pukeutuvat nahat vaatteita.
Aikanaan todellinen eläinten nahat väistyi kankaita, jotka ovat pehmeämpiä ja mukava käyttää. Mallit on painettu kangasta, joka sitten valmistaa vaatteita, asusteita kuten laukkuja ja kenkiä, ja kannet kodin sisustamiseen.

Tulosteita voi olla rakenteessa nahat eksoottisia ja värikkäitä eläimiä kuten seeproja, kirahveja, leopardeja ja gepardit. Ehkä suosituin näistä tulosteita ovat leopardikuvio ja gepardi tulostaa joka saattaa näyttää hyvin samanlaisia ​​mutta ne ovat melko erilaisia.

Cheetah tulosteet ovat kokomusta pyöreä tai soikea pisteitä mustilla repiä viivoja vastaan ​​rusketus tausta. Repäisyviivat kulkevat kulmassa silmänsä puolelle nenää ja suuhunsa. Nämä linjat suojata Cheetah 'silmissä auringonvalolta. Cheetah tulostaa tai mustia pilkkuja sen turkista toimenpiteistä kahdesta kolmeen cm. Halkaisija ja eivät ole läsnä sen alapuolella. Kuningas gepardi on erilainen tulostaa kuvio, kuitenkin on paikkoja, jotka ovat sulautunut jotka ovat myös isompia ja näyttävät laikukas.

Leopard tulostaa, toisaalta, on eri värejä ja kuvioita riippuen niiden elinympäristöön. Itä-Afrikassa ne ovat yleensä pyöreitä, kun ne ovat neliön Etelä-Afrikassa ja Aasiassa. Autiomaassa, niiden turkista on vaaleampi, kun se on harmaa kylmässä ja pimeässä, kullankeltainen metsässä. Musta täplät leopardi tulostaa ryhmittyvät tummanruskea sävy, joka muodostaa osaksi ruusukkeita. Tämä malli mahdollistaa pantteri naamiointi auttaa heitä kaapata saalista, koska se muistuttaa varjoja ja liikkuvia kasveja.Jotkut osat pantteri 's turkin voi olla kokonaan mustia pisteitä kuin Cheetah' s turkin sijasta ruusukkeita, mutta se on ruusukkeet, joka tekee leopardikuvio eroaa gepardi tulostaa. Taustalla leopardikuvio on tummempi kuin gepardi tulostaa.
Cheetah ja leopardi tulostaa ovat kaksi suosituin ja eksoottisten eläinten tulostaa, joita käytetään muodin tänään. Kauneus tulosteita tulee ulos, jos niitä käytetään tai kuluneet oikealla tavalla, pitämällä kaikki yksinkertainen ja koskaan overdoing.

Yhteenveto:

1. Cheetah tulosteita on vankka mustista taas leopardi tulostaa olla mustista ryhmitelty tummanruskea sävy ja jotka muodostavat ruusukkeen kuvioita.
2. Cheetah tulosteita ovat pyöreitä pisteitä, kun leopardi tulostaa voi olla pyöreä tai neliön paikkoja.
3. taustavärin leopardi tulostaa on tummempi kuin gepardi tulostaa joka on vaaleampi ja kevyempi.
4. Leopard tulostaa voi myös olla pyöreä, mustista taas gepardi tulostaa Don 't ovat ruusukkeen kuvioita.