Ero Elk ja CaribouElk vs Caribou

Ero hirvi ja karibu ylittää vain niiden käyttäytymiseen eroja. Useimmat ihmiset uskovat, että he ovat kaikki yksinkertaisesti suurempia hirvieläimet, joka on tavallaan totta, mutta erot mennä pitemmälle. Vaikka molemmat ovat osa hirvieläin, niitä todellakaan ole kuin Bambi millään tavalla ollenkaan.

Karibujen on mielenkiintoinen rotu. He pitävät kylmä, korkeuksissa, ja löytyy koko Alaskassa sekä kylmässä ilmastossa Venäjän ja muiden korkealla maissa. Heillä on taipumus elää karjoissa, matkustaa etsimään ruokaa ryhmänä. Ryhmänsä maine auttaa heitä välttämään saalistajia, ja ihmisen vihollisia samoin.

Karibujen on myös ajatukseen perinteinen kuljetusmuoto Santa Claus. Caribou kutsutaan myös porot, ja olivat alkuperäisessä liikenteen joukkueen todellinen St. Nick aikana pyhiinvaelluksen matkoja. Ei ole harvinaista löytää porot käytetään kuljettaa ihmisiä ja tavaroita ympäri luminen maasto. Niitä voidaan pitää kotieläiminä suuria ominaisuuksia, asianmukaisesti koulutettua vetämiseen pitkiä matkoja.

Naaras caribou on ainutlaatuinen, koska perinteisen viljelyn ja irtoaminen hänen sarvet. Yleensä kaikkien hirvieläin, urokset ovat ainoita, jotka kasvavat ja vuodattanut sarvet. Vaikka on tieteellinen spekulointia syistä perässään kyky tehdä niin, siellä on vielä olla mitä tahansa tieteellisesti todistettu faktaa tapauksessa.Karibujen on jäkälä syöjä. Heidän jatkuvassa maahanmuuttoa, mutta ne eivät mene yli samalla alueella enemmän kuin kerran, niin että aiemmin syönyt jäkälä on mahdollisuus kasvattavat.

Elk ovat inspiroineet ole samanlaisia ​​loma perinteitä, tai muuta perinteistä että asiassa. Hirvi on toinen suuri hirvieläinten että haluaa lauman elämäntapa, mutta löytyy eri puolilla maailmaa. Nimittäin, Yhdysvalloissa, voi löytää ne ylemmässä Länsi ja Keskilännen valtioiden. Ne voidaan myös melko helposti löydettävissä läntisen puoliskon Kanadassa.

Hirven mieluummin metsäalueilla on nurmettuneeksi tundra että caribou arvostaa. Hirven on toiseksi suurin hirvi perheen, outranked yksinomaan hirvi.