Ero Ray ja SkateRay vs Skate

Säde ja luistimen ovat vesieläimiä, jotka kuuluvat lähes sama tieteellinen luokituksia. Mitä tieteellisten luokittelujen ja rauskut kuuluvat samaan valtakuntaan (Animalia), Pääjakso (Chordata), luokka (Chondrichytes) ja alaluokka (Elasmobranchii). Luokan Chondrichthyes tiedetään kaloista ruston luuranko ja on kidusaukot päähän. Rauskuja, sekä hait ja sawfish kuuluvat tähän ryhmään. Kaikki muut luokittelu (tilauksesta lajit) välillä eläimet on jo keskenään erilaisia.

Rauskujen voivat naamioida itsensä merenpohjan hautaamalla itsensä hiekkaan ja salata itseään ympäristössä niiden saalistajia tai tunkeilijoita.
Suurin ero näiden kahden eläinten on niiden lisääntymistapa. Luistimet tiedetään munia tai teknisesti, oviparous. Munat vapautuu suorakaiteen pusseissa tai tapauksia kutsutaan 'merenneito' kukkaroita. 'Tapaukset sitten talletetaan turvallisessa paikassa.

Toisaalta, säteet karkottaa niiden nuorten kuin elävien nuorten ja täysin muodostunut. Tämä tekee niistä luokitella viviparous. Sekä naisten säteet ja luistimia luopumaan nuorten syntymän jälkeen.
Suhteen anatomia, luistimet on näkyvä selkäevä taas säteet on heikentynyt tai ei selkäevä lainkaan. Luistimilla myös enemmän lihaa niiden hännät ilman piikit verrattuna säteiltä ohut, ruoskamaisen hännät ja pistely väkänen. Väkäsen ja myrkkyä ne kuljettavat toimivat suojan säde tunkeutujia tai petoja. Luistimet ei ole väkäsiä vaan luottaa projektio muodostumat törröttää kuten piikkejä selässään niiden suojelua.

Säteet ovat usein muodoltaan leija sileä hännän taas luistimet on enemmän pyöreä tai kolmion muotoinen pieni evien häntää. Suhteen verrattuna kooltaan, säteet pidetään suurempi kuin luistimia. Hampaat ovat myös toinen luokka eroa näiden kahden välillä. Luistimet ovat pienet hampaat kun säteet ovat levymäisiä hampaita, joita käytetään murskaus ruokaa.Sekä Rauskujen vangitaan tai viljellyistä tarjota elintarvikkeita kuten kampasimpukoita tai käytettäväksi tärkeimmät ainesosat tai herkkuna maan 's ruokia.

Yhteenveto:

1. Sekä Rauskujen jakaa useita luokituksia sekä vastaavia ominaisuuksia. Tämä sisältää perus ulkonäkö. Molemmat ovat litistynyt kaloja kanssa rusto luuranko, siipimäisessä ja laajentuneen rintaeviä jotka liittävät kärjessä. Lisäksi järjestely placoid asteikot kussakin eläimessä on epäsäännöllinen.
2. luistimet vain kolme tunnustettu perheet taas säteet koostuvat useita perheitä.
3. Sekä Rauskujen usein naamioida itsensä merenpohjassa menetelmänä suojan.

4. Basic eroja kahden eläimet kuuluvat lisääntymistapa (nainen luistimet ovat munivia kun heidän vastineensa säteet synnyttää niiden nuori elää ja täysin muodostuneita) ja anatomia.
5. Erot anatomia sisältää hampaiden (luistimet on pienet hampaat; säteet on levymäinen hampaat), koko (säteet pidetään suurempi kuin luistimet), muoto (säteet ovat usein leija-muotoinen, luistimet ovat muodoltaan joko pyöristetty tai kolmion), ja hännät jossa luistimet on fleshier hännät pieniä evät eikä selkärangan samalla säteitä on pitkä, ohut hännät väkäsiä.
6. Toinen ero on niiden tapa suojan. Luistimilla on ulokkeet selkänsä. Samaan aikaan säteet on väkäsiä ja myrkkyä niiden hännät. Laji kuten sähköinen säteet sijasta myrkkyä, vapauta sähkövirtaa sijaan. Tällöin säteet voivat olla vaarallisempia käsitellä verrattuna luistimia.