Ero toksiiniaseita ja myrkyllisyysToksiini vs myrkky

Jotkut tieteelliset astetta suuresti johtuvan tarvitsevat erikoistuneiden kurssien tai college astetta, jotka ovat erittäin tärkeitä ihmiskunnan sekä turvallisuutta jokaisen organismin tällä planeetalla. Vaikka jotkut uraa voidaan edistää kauneutta planeetan, jotkut vaatisi intensiivistä tutkimuksia ja koulutusta vain olla varma, että tiedät asian hyvin.

Toksikologien ovat ammattilaisia ​​käsittelee jokaisen haitallisia kemiallisia tällä planeetalla. He tutkivat näitä kemikaaleja ja yrittää tietää vaikutukset ihmiskunnan ja mahdollisista vaikutuksista ympäristöömme. Samalla he yrittävät erottaa, onko ulkomainen materiaali on toksiini tai myrkyllinen.

Joten mitä eroa on myrkkyä ja myrkyllisen aineen? Olkaamme selville.

Mukaan toksikologien itse, sana 'toksiini' tulee käyttää, jos ulkomainen materiaali tuli biologisesta lähteestä. Tämä tarkoittaa, että jos se on vain myrkyllinen aine, elävät solut tai organismit.

'Myrkky' Toisaalta, tulee käyttää vain, jos ulkomainen materiaali tuli ihmisen aiheuttamista lähteistä, joten se ei ole luonnollista. Tämä tarkoittaa, että myrkyllinen aine on ihmisen aiheuttama ja ei tuoteta biologisesti.Esimerkkejä toksiinit ovat myrkky, joka on peräisin käärmeet sekä viruksia, jotka voivat vahingoittaa ihmisten, koska nämä virukset voivat olla myrkyllisiä ihmiselle. Esimerkkejä myrkyistä ovat keinotekoisten kemikaalien kuten hyönteismyrkkyjä, bisfenoli, ja miljoonat muut teollisuuskemikaaleja.

Seuraavan kerran käytämme sanaa 'toksiinit' ja 'myrkyille,' voimme tietää ja soveltaa oikea käyttö, jotka eivät ole vaikea ymmärtää.

Yhteenveto:

1. 'Toxin' käytetään silloin, kun myrkyt tuotetaan biologisesti tai elävistä organismeista, kun 'myrkyllisiksi' käytetään silloin, kun myrkkyjä tuottavat ihmisen.