Ero Akita inu ja ShibaAkita inu vs Shiba

Akita inu ja Shiba ovat koirien, jotka ovat alkuperältään Japanissa. Sekä Akita inu ja Shiba monia yhteisiä piirteitä ja ominaisuuksia. Heillä on tiettyjä yhtäläisyyksiä niiden värit ja luonne, joka tekee vaikea tehdä eroa Akita inu ja Shiba.

Sekä Akita inu ja Shiba rodut tiedetään olevan vanhin koiraroduista maailmassa. Shiba sanotaan olevan vanhin koiran rotu ja Akita inu tunnetaan toiseksi vanhin rotu Japanissa. Molemmat rodut olivat tiedossa muinaisista ajoista.

Ensinnäkin, olkaamme vertailla fyysinen luonne näiden kahden rotujen. Akita inu rodut ovat tehokkaampia ja jykeväluustoinen koirat kuin Shiba rotuja. Akita inu on keskimäärin korkeus 28 tuumaa ja painaa välillä 70-120 kiloa. Toisaalta, Shiba 's ovat keskisuuria koiria, jotka ovat keskimäärin korkeutta 13-16 tuumaa ja paino 17-23 kiloa.

Akita inu tiedetään olevan suojaava, hallitseva ja aggressiivisia muita kulmahampaat. Nämä rodut, jotka ovat erittäin puhtaita koiria, myös vahva saalisvietti ominaisuuksia. Shiba rodut ovat riippumattomia koiria ja hyvin varautunut vieraita. Nämä rodut ovat myös hyviä saalisvietti.

Kun Akita inu rodut ovat melko, Shiba inu rodut ovat hieman hyper. Toisin Shiba, Akita inu ovat leikkisä. Ylläpitämisessä kaksi rodut, Shiba ovat halvempia.

Verrattaessa väri, Akita inu ovat enimmäkseen tora, punainen ja valkoinen taas Shiba ovat musta, valkoinen, punainen ja punainen / musta seesami.

Yhteenveto1. Akita inu rodut ovat tehokkaampia ja jykeväluustoinen koirat kuin Shiba rotuja.

2. Akita inu on keskimäärin korkeus 28 tuumaa ja painaa välillä 70-120 kiloa. Toisaalta, Shiba 's ovat keskisuuria koiria, jotka ovat keskimäärin korkeutta 13-16 tuumaa ja paino 17-23 kiloa.

3. Kun Akita rodut ovat melko, Shiba inu rodut ovat hieman hyper.

4. Akita inu rodut ovat enemmän leikkisä kuin Shiba rotuja.

5. Akita inu ovat enimmäkseen tora, punainen ja valkoinen taas Shiba ovat musta, valkoinen, punainen ja punainen / musta seesami.

6. säilyttää kahta rotua, Shiba ovat halvempia.