Ero Kääpiö Lop ja Mini LopKääpiö Lop ja Mini Lop

Puhuttaessa kaneja, kääpiö alojensa ja mini alojensa ovat hyvin tunnettuja lajikkeita. Vaikka kääpiö alojensa ja mini alojensa ovat uusia kani rotuja, ne ovat yleisesti parempana.

Sekä kääpiö alojensa ja mini alojensa on kehitetty rodun Lop, jota pidetään vanha kani rotu. Lop on termi, joka viittaa ominaisuus ottaa pitkä, leveä ja roikkuvat korvat.Vaikka kääpiö alojensa ja mini alojensa ovat lähes samanlaisia ​​monin tavoin, tärkein ero näiden kahden kani rodut on niiden koon. Kääpiö lerpattaa rodut tulevat kokoa suurempi kuin mini karsia kani rodut. Verrattaessa painon välillä kääpiö alojensa ja mini alojensa, entinen kani rodut ovat raskaampia. Kääpiö alojensa painavat noin 2. 5 kg, kun taas mini alojensa painavat noin 1. 6 kg.
Kääpiö alojensa ovat ihana, mutta ne eivät mene lasten kanssa. Toisaalta, mini alojensa mennä lasten kanssa. Toisin kuin Dwarf lop kanit, mini lop rotuja rakastaa huomiota. He myös rakastavat olla cuddled ja käsitellä. Verrattaessa temperamentti kahden rotujen, mini alojensa tulevat erinomaiset luonteet. Päinvastoin kuin kääpiö alojensa, mini alojensa tehdä hyvää talon kanit ja ovat hyviä kumppaneita.
Kun verrataan kahta rotua, kääpiö Lop rodut olivat ensimmäinen kahdesta kehitettävä. Kääpiö alojensa kehitettiin tuomalla kääpiö geenin ranskanluppakani kani.
Sekä mini alojensa ja kääpiö alojensa tulevat eri värejä. Mini alojensa tulee Chinchilla, musta, Lynx, Chestnut, Opal, BEW, White, REW, suklaa, sininen, oranssi ja lila. Kääpiö alojensa tulevat monissa väreissä lila mustaan ​​oranssiksi.

Yhteenveto
Kääpiö lerpattaa rodut tulevat kokoa suurempi kuin mini karsia kani rodut.
Verrattaessa painon välillä kääpiö alojensa ja mini alojensa, entinen kani rodut ovat raskaampia.
Toisin kuin Dwarf lop kanit, mini lop rotuja rakastaa huomiota. He myös rakastavat olla cuddled ja käsitellä.
Kääpiö alojensa ovat ihana, mutta ne eivät mene lasten kanssa. Toisaalta, mini alojensa mennä lasten kanssa.
Päinvastoin kuin kääpiö alojensa, mini alojensa tehdä hyvää talon kanit ja ovat hyviä kumppaneita.
Kääpiö Lop rodut olivat ensimmäinen kahdesta kehitettävä.