Ero toksiiniaseita ja Poison Toksiini vs Poison

myrkky
Toksiinit ovat pieniä myrkyllisiä molekyylejä, peptidejä, tai proteiini, jota kasvit, eläimet ja muut organismit, kuten virukset, sienet, bakteerit tai alkueläimet. Ne voivat aiheuttaa sairauksia, kun imeytyy kehon kudoksiin ja vuorovaikutuksessa kehon 's entsyymejä. Vaikka jotkut myrkkyjä aiheuttavat vain vähäistä epämukavuutta ja kipua, jotkut voi olla tappava.

Toksiinit luokitellaan:
??? Eksotoksiinit, jotka ovat myrkkyjä erittyy organismeja.
??? Endotoksiinien, jotka on tuotettu, kun bakteerit hajotetaan.
??? Verimyrkky, jotka ovat myrkkyjä, jotka tuhoavat punasoluja.
??? Valomyrkyllisten, joka aiheuttaa yksi tulla valoherkkä tai herkkyys auringonvalolle tai ultraviolettivalolle.
??? Biotoksiinit, jotka ovat biologista alkuperää, kuten:
1. Cyanotoxins C tuotettu syanobakteerien.
2. Necrotoxins C aiheuttaa kuoleman solujen ja kudosten tuhoutumisesta. Eläimiä, joiden necrotoxins ovat ruskea erakko hämähäkki, pullistaa lisätoiminto, ja nekrotisoiva fasciitis.
3. Neurotoxins C voi vaikuttaa hermostoon, kuten ne, jotka ovat eläimiä, kuten musta leski hämähäkki, skorpioneja kuutiomeduusat, ja kartio etana.
4. sytotoksiinit C pidä risiini joka löytyy risiini kasvi.
5. Apitoxin C myrkystä mehiläisille.
6. mykotoksiineja tuotetaan sieniä, jotka löytyvät ruoka.
7. Ympäristön myrkkyjä, jotka aiheutuvat ihmisen aiheuttamat epäpuhtaudet, kuten äyriäisiä myrkytys.Myrkyttää
Myrkyt ovat aineita, jotka imeytyvät ihon läpi tai suolistossa organismien ja aiheuttaa kemiallisia reaktioita. Sitä käytetään kuvaamaan mitä tahansa haitallisia aineita erityisesti ne, jotka ovat syövyttäviä, syöpää ja haitallisia epäpuhtauksia.
Vaikka myrkkyjä on kansa käyttää menetelminä murhasta, murhan tai toteuttamiseen, niitä myös käytetään tuholaisten ja rikkakasvien torjunnassa, puhdistus-, huolto-, säilyttämiseen rakennusmateriaalien ja ruokaa.
Myrkyt voivat olla myrkyllisiä suurina annoksina, kuten alkoholin ja eräät lääkkeet, kuten aspiriinia ja lääkkeet, jotka ovat käytössä kemoterapiaa.
Jotkut myrkyt voivat vahingoittaa tiettyjä eläimiä, kun ne eivät yleensä vaikuta muihin eläimiin. Parasetamoli on myrkyllinen kissoille, kun ne on otettu ihmisten lääkkeenä. Torjunta-aineita on kehitetty tappaa tiettyjä organismeja mutta myöhemmin selvisi, että ne ovat myös haitallisia ihmiselle.
Yhteenveto
1. Myrkyt ovat myrkyllisiä molekyylejä, peptidejä tai tuottama proteiini kasvit, eläimet ja muut organismit, kun myrkyt ovat aineita, jotka imeytyvät ihon läpi tai suolistossa organismien ja aiheuttaa kemiallisia reaktioita.
2. toksiinit tuotetaan kasveja ja eläimiä, kun myrkyt voivat olla joko biologisia tai kemiallisia.
3. toksiinit ovat erittäin haitallisia ihmiselle, kun myrkyt ovat haitallisia ja hyödyllisiä ihmiselle.