Ero merileijonat ja Walrus Merileijonat vs Walrus

Merileijonat ja mursu kuuluvat samaan ryhmään eläimiä kutsutaan hylje-eläimiin. Vaikka merileijonat ja mursut ovat siivekäs jalka eläimiä, ne eroavat suuresti niiden kehon ominaisuuksia ja elinympäristö. Ei ole vaikeuksia erottaa merileijona peräisin mursu.

Vaikka siipimallit sekä merileijona ja mursun ovat lähes identtiset, niillä on eroja niiden fyysistä rakennetta. Merileijonat on ulkoinen korvaläpät (pinnae) ja pitkä etuosa räpylät. Kun maalla, merileijonat kävellä kaikki neljä räpylät. Toinen piirre on, että merileijonat ei ole tiheä alle turkki.Walrus on ainoa elävä lajien Odobenus sukuun. Toisin kuin merileijonat, mursun on torahampaat ja viikset. Keila ja jäykkä viikset ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka erottavat mursu peräisin merileijona. Walrus on myös suurempi kuin merileijonat.
Vaikka mursun jakaa tiettyjä fyysisiä ominaisuuksia merileijonat, sillä ei ole ulkokorvan kuin merileijonat. Toisin kuin merileijona, mursu perustuu enemmän kehon uima kuin että todellinen tiivisteet. Maa liike, mursun on kuin merileijonat, joka käyttää neljää räpylät.
Merileijonat esiintyy lähinnä osa arktisilla ja trooppisilla vesillä sekä pallonpuoliskon. Ne eivät kuitenkaan ole nähneet Atlantilla. Walrus yleisesti pidetään Jäämeren ja osa arktisten merien pohjoisella pallonpuoliskolla.
Vaikka vauva merileijonat ovat kutsutaan pentua, vauva mursun kutsutaan vasikat. Kalifornianmerileijona ja stellerinmerileijona ovat hyvin tiedossa merileijona lajeja. Mursu laji voidaan jakaa niille, jotka elävät Tyynellämerellä ja ne, jotka elävät Atlantin valtameren.

Yhteenveto
Keila ja jäykkä viikset lähinnä erottamaan mursu peräisin merileijona.
Walrus on myös suurempi kuin merileijonat.
Merileijonat on ulkoinen korvaläpät (pinnae). Toisaalta, mursun ei ole ulkokorvat.
Toisin kuin merileijona, mursu perustuu enemmän kehon uima kuin että todellinen tiivisteet.
Merileijonat pääasiassa löydettävissä sub arktisilla ja trooppisilla vesillä sekä pallonpuoliskon. Walrus yleisesti pidetään Jäämeren ja osa arktisten merien pohjoisella pallonpuoliskolla.