Ero Bairdi rapu ja Opilio rapuChionocetes Bairdi

Bairdi rapu vs Opilio rapu

Yksi tuskin auttaa parhaillaan hämmästynyt erityyppisiä olentoja, jotka vaeltavat maapallon. Tuhansia ja tuhansia olentoja jo löydetty, tutkijat ja erityisesti eläintieteilijät myönnettävä, että on vielä monia lajeja, jotka eivät ole tiedossa meille. Lähes muutaman päivän välein, uusia lajeja on löydetty ja lisätään jo pitkä lista elävien olentojen. Lisäksi monet lajit, jotka tiedämme on kaukaisia ​​sukulaisia, jotka ovat osa samaa perhettä, mutta ei voida pitää sama kuin jo tunnettujen lajien takia merkittäviä eroja näiden kahden välillä. Tässä artikkelissa, me tarkastelemme kahdenlaisia ​​rapuja, eli Opilio rapu ja Bairdi rapu, jotka molemmat kuuluvat perheeseen rapuja, mutta tiettyjen vaatimusten vuoksi merkittäviä eroja, ne ovat kaukana sama.

Chionoecetes opilio

Bairdi rapu, joka tunnetaan myös nahkuri rapu tai Chionoecetes Bairdi on eräänlainen rapu, joka löytyy Beringinmeren. Ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin Opilio rapujen jotka tunnetaan Chionoecetes Opilio, ja se voi olla erittäin vaikea erottaa toisistaan. Opilio rapuja löytyy myös Barentsinmeren ja kaupallisesti myydään nimellä 'lumi rapuja'. Viime aikoina, nahkuri rapuja ollut uhattuna liikakalastus. Tanner rapuja ovat mitä kutsutaan totta rapuja; ne ovat lyhyitä hännät ja ovat decapods kanssa pincer kynnet etupuolella-eniten parin jalat. Elinajanodotetta ulottuu noin vuosikymmen kanssa aikuisten saavuttaa noin yhdestä neljä kiloa at aikuisuuteen, noin viidessä vuodessa.
Toisin Tämän Opilio rapu esiintyy myös muilla aloilla, kuten Luoteis-Atlantin valtameren sekä Pohjois Tyynellämerellä. On tunnettua lajia, joka on yleensä kiinni ansoja tai troolaamalla. Snow rapuja tai Opilio rapuja on pitkä ja leveä carapaces, eli suojakuori päällysteet, jotka ovat yli kehoaan. Kehon ennusteet niiden kuoret, The tubercles, ovat hieman suljettu talletuksia kalsiumia. Lisäksi niillä on kolmiomainen piikit ja hyvin määritelty mahalaukun alue sisäisesti. Keuhkoputken alue on myös mitä voisimme kutsua erittäin hyvin määritelty. Liikettä, heillä on vähän rakeita rajalla kehoaan.

Bairdi rapu näyttää buck hammastettu kuin alueen yllä maxillipeds todella dipit alas V-muoto. Tämä ei ole totta Opilio rapuja; Samalla alueella on huomattavasti suorempi niihin.Toinen tärkeä ero on, sen perusteella, käytettävissä kaksi erilaista rapujen. Opilio rapuja ovat runsaampia ja se on helpompi löytää ne. Samasta syystä Opilio ravut ovat tunnettuja, koska ne ovat kiintiö kalastus, joka on korkeampi kuin Bairdi rapuja.

Lisäksi, vaikka molemmat rapujen ovat enemmän tai vähemmän saman koon, Bairdi rapu on hieman suurempi verrattuna Opilio määriä. Tämä selittää suuremman määrän lihaa, joka voidaan saatu Bairdi rapu kulutukseen.

Maku rapu on toinen alue, jossa kaksi toisistaan. Bairdi rapu on ominaista makea maku, joka on myös mehevä. Tämä ei kuitenkaan koske Opilio taskurapu. Lisäksi joillakin alueilla Bairdi rapu tunnetaan Kuningasrapu ja sen Opilio vastine kuin Queen Crab.

Yhteenveto erot ilmaistaan ​​pisteinä:

Bairdi rapu tunnetaan myös nahkuri rapu tai Chionoecetes Bairdi; Opilio rapuja kutsutaan myös Chionoecetes Opilio tai Snow rapujen

Bairdi rapu löytyy Barentsinmeren; Opilio rapu löytyy Barentsinmeren, luoteisosassa Atlantin valtameren sekä Pohjois Tyynellämerellä

Bairdi rapuja on lyhyt hännät ja ovat decapods kanssa pincer kynnet etupuolella-eniten parin jalat; Opilio rapuja on pitkä ja leveä carapaces jotka ovat suojakuori päällysteet, jotka ovat yli niiden elinten, kehon ulokkeet kuorineen-tubercles, ovat hieman suljettu talletukset kalsiumin

Bairdi rapuja tunnetaan kuningas rapuja taas Opilio rapuja kutsutaan Queen rapuja

Toisin kuin Opilio vain Bairdi on mehevä ja makea maku

Bairdi rapuja ovat suurempia kuin Opilio rapuja