Ero Alaskanmalamuutti ja siperianhuskyAlaskanmalamuutti Vs siperianhusky

Ensimmäinen sanotaan olevan Siperiasta, kun taas muut tuli Alaskassa. Vaikka niiden alkuperä ei ole vieläkään täysin tajunnut tähän mennessä siperianhusky ja Alaskanmalamuuttien näyttävät melko sama, ei ole ihme, ne on sekoittaa keskenään useaan otteeseen siihen pisteeseen, että jotkut ihmiset sekoittaa ja antaa outoa nimet kuten alaskanhusky ja Siperian Malamuutin.
Kaksi urheilun eri toimintoja. Tiheäturkkiselta tarkoitettu kuljettavat kevyempiä kuormia ja kuljet kauemmaksi matkoja maltillista. Malamuutit ovat parhaita tuo raskaampia kuormia.

Kuormasta, että nämä kaksi koiraeläintyypit voi kuljettaa johtuu niiden kehon eri kokoisia. Husky näyttää lyhyempi ja on kevyempi ruumiinpaino verrattuna malamuutteihin. Mies huskies tavoittaa noin 21: stä 23: 5 tuumaa ja 45-60 lbs painoa, kun taas tyypillinen Mies malamuutit päästä 25 tuumaa korkea, kun taas painaa 85 paunaa keskiarvo. Sama osuus pätee naiset.

Huskies ovat mantelinmuotoiset silmät, jotka ovat yleensä joko ruskea tai sininen väri. Malamuutit on tuo sama mantelin muotoiset silmät, mutta ovat yleensä vain väriltään.

Yksinkertaisesti tarkastellaan tyypillinen siperianhusky, voit selvästi nähdä, että tämä rotu on tasapaino kestävyyttä, voimaa ja nopeutta. Alaskanmalamuutti näyttää enemmän vastustamaton todennäköisimmin johtuen sen isompia. Siten se näyttää tehokkaampi ja vahvaluustoinen.Mitä tulee niiden ilmeet husky näyttää enemmän ilkikurinen ja on innokas koira tyyppi, kun malamuutti on herttainen, pehmeä ja näyttää hyvin paljon hellä. Vaikka husky näyttää niin, se on silti luonnollisesti ystävällinen.

Huskies ovat soikeita jalat, jotka eivät ole niin pitkiä. Ne näyttävät enemmän kompakti ja välit pad ja varpaat ovat tasaisesti tarhattujen turkiseläinten. Heidän tyynyt ovat myös kovia. Malamuutit on suurempi jalat, myös kova ja kompakti kuin lumikenkä.

Huskyt ovat kettu-harjatyyppiä hännän, joka asettaa alla hyvin kiinteä ja on yleensä pidetään perään tai sirppi käyrä. Malamuutin 'hännän on kuin heiluttaa töyhtö. Se on kohtalaisen asettaa ja sitä jatketaan selkärangan linja sen kärki. Se ei myöskään ole Silmukkahäntä.

Sen lisäksi monet muut erot Alaskanmalamuuttien ja siperianhusky, kaksi pääasiassa eroaa seuraavia seikkoja:
1. Alaskanmalamuuttien on tarkoitus kuljettaa suurempia kuormia, kun siperianhusky on tarkoitettu kevyempiä kuormia.
2. Alaskanmalamuutti on suurempi ja pitempi (sekä miehillä ja naisilla) verrattuna siperianhusky.
3. Alaskanmalamuuttien on yleensä ruskea värillinen silmät ja toisessa on silmät vaihtelevat ruskeasta sinisen ja joskus yhdistelmä näistä kaksi väriä.