Ero Ukkosta ja UkkostaUkkosta vs. Ukkosta

Kuvia ukkosta sivuilla lehdissä ja internetissä todella jättää ammottavan suun ketään, joka 's näkemistä. Se' s mahtava näky; jotain katso, ukkosta ovat. Paitsi, että ihminen voi todella tuntea lähellä majesteettinen olento joka on tehnyt maailman ja maailmankaikkeuden kanssa läsnäolo ukkosta. Se 's energia, joka ei voi taltioida ja voi olla hyvin vaikea tehtävä ihmisen. Pelkkä voima ukkosta on aivan uskomaton, että se tekee joku tuntuu niin peloteltu ja peloissaan. Ja miksi ei? Ukkoskuuroja, niin mahtava kuin se on, ovat myös erittäin tappava.

Ukkosta ovat jännittävä ja uskomattomia kuvia, mutta se on vaatinut tuhansia elämää, kun se tulee ilman ennalta varoitusta. Ukkosmyrsky on luokiteltu kuuropilveä. Se yleensä tulee raskas, kaatosateessa, erittäin voimakas tuuli, raekuurot, lumi, ja äärimmäinen salama taivaalla ääneen ukkonen. Tämäntyyppiset esiintyviä ei outo; Siksi olisi arvioidaan tapahtuvan ja henkilöä asuu alueella, jossa ukkonen esiintyy pitäisi tietää, mitä tehdä. Se on todella henkilö 'vastuulla välttämiseksi kokous tuhoisia onnettomuuksia ukkosta. Onnettomuudet kuten tulvien, Ajoneuvo onnettomuudet, ilmailun onnettomuuksien ja paljon muuta voisi tapahtua ilman varoitusta. Niin se' on todella tärkeää, että henkilö ottaisi pre- ehkäiseviin toimenpiteisiin käsitellä ukkosmyrskyjä. Se 'erittäin tärkeää kuulla uutisia, varsinkin sään neuvoa osiossa. Tyyppi vahinko on ukonilma, onko se hajallaan ukonilma tai eristää ukonilma, tulisi harkita.

Eristetty ja Ukkosta viittaavat kattavuus ukonilma. Siinä ei viitata äärimmäiseen, kesto ja pituus vahingon myrsky saattaa aiheuttaa. Muu kuin, että mitä on hajallaan ukkosmyrsky ja eristetty ukkosmyrsky? Miten meteorologit määritellä ja eroavat toisistaan? Mitä täytyy varoa, kun sääennuste sanoo, siellä on eristetty ukonilma tai hajallaan ukonilma käyttöalueesta? Tässä ovat merkkejä siitä, että ukonilma on joko eristetty tai hajallaan.

Ukkosta, aluksi, eristetään. Se tarkoittaa myrskyn silmään keskittyy yhteen alueeseen. Vaikka se keskittyy yhdelle alueelle, se on yksinkertaisesti suuri ja 'super solu' ukkonen luokitusta. On monia tapoja tietää, jos ukonilma on eristetty yksi joka kuuluu luokittelu Super solun. Näitä keinoja ovat tunnistaminen, jos on rankkasade kaataa, kotoisin myrskyt, suuret ja tummat kuuropilviä, erittäin voimakas tuuli, ja mahdolliset tornadoja. Ukkosta ovat yleensä jättää vakavia vaurioita, kun se tapahtuu. Se on vain 15% vähemmän antenni kattavuus sade, jättäen muut 85% absoluuttisen kuivaa sateeseen.

Ukkosta, toisaalta, ovat aivan yhtä termiä sanoo hajallaan. Kesto Tämän myrsky on lyhytikäinen salama silmiinpistävää noin 10 kertaa maahan. Ukkosta on multicell klusterin ukkonen luokitus. Se tarkoittaa, että se 'ei ole niin vahva kuin super solu eristetty ukkosta. Se on myös vain vähäinen vaaroja keskisuurten rakeita, heikko tornadot, ja tulvia. Noin 30%: sta 50%: n ennustettu alue saavat sademäärä on hajallaan ukkosta.YHTEENVETO:

Ukkosta ovat ilmeisesti loners ja keskittyä yhdellä alueella vain; kun taas Ukkosta ovat koko alueella.

Useimmat eristetty ukkosta on supercell ukkosmyrsky luokittelu niiden kanssa, kun taas Ukkosta on multicell ukkonen luokitus.